2777
2789
عنوان

تیپ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 54 پست
ايشون داره ميگه شوهرشون ب خريد لباس و  تيپش اهميت نميده ك استارتر نگرانه فك كنم فرق بين كسي ك ت ...

یک چیزی خیلی ذهنمو مشغول کرده میگم نکنه این چیزی مصرف میکنه انقدر بی تفاوته...نمیدونم یک چیزایی مث گراس ...گل....ذهنم مشغوله...ولی میگن میل جنسیشون کم میشه...این اصلا اینجوری نیست

یک چیزی خیلی ذهنمو مشغول کردخ میگم نکنه این چیزی مصرف میکنه انقدر بی تفاوته...نمیدونم یک چیزایی مث گ ...

نه بابا از اول مگه اينطوري نبود ؟

من دخترخاله تحصيل كرده دارم اصلا ب لباسش اهميت نميده بعضيا اينجورين 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم این چیزی نیست که بخوای خودتو ناراحت کنی براش من وقتی با شوهرم ازدواج کردم تیپش افتضاح بود ی ...

شما هنوز اول راهی عشقم ....شوهر من یک ادم خوش پوش بود ....دقیقا الان مث خانومایی که شوهر میکنند خودشونو ول میکنند شده....باز اوایل هم خوب بود....از وقتی پشت این فرمون لعنتی نشسته اینجوری شده‌‌‌‌هر چی هم میگم شغلشو عوض نمیکنه.‌‌خیلی هم که شکایت کنم میگه ناراحتی زندگی نکن من همینم

نه بابا از اول مگه اينطوري نبود ؟ من دخترخاله تحصيل كرده دارم اصلا ب لباسش اهميت نميده بعضيا اينجور ...

نه نبود..‌از وقتی پشت فرمون نشست و شد راننده اینجوری شد😟خدا بیامرزه  عمه خودمم معلم بود شوهر اونم رانتده بود میگفت کلی حرص میخورم میاد جلو مدرسه و همکارا دنبالم...مث اینکه تاثیرات این شغله

شما هنوز اول راهی عشقم ....شوهر من یک ادم خوش پوش بود ....دقیقا الان مث خانومایی که شوار میکنند خودش ...

یه چیزی بگم؟

علایم افسردگی رو چک کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شما هنوز اول راهی عشقم ....شوهر من یک ادم خوش پوش بود ....دقیقا الان مث خانومایی که شوار میکنند خودش ...

من فکرکردم ازاول اینطوری بوده

ولی حالا که شغلش رو عوض نمیکنه پس تو هم سعی کن بیخیال باشی تا سخت نگذره

به چیزهای خوبش فکر  کن به اخلاقای خوبش

حتمایکسری  اخلاقای خوبی  داره که مهمتر از تیپ وقیافشه

امیدوارم موفق باشی😘😘

نه نبود..‌از وقتی پشت فرمون نشست و شد راننده اینجوری شد😟خدا بیامرزه  عمه خودمم معلم بود شوهر ا ...

قطعا ك تأثير داره 

بايد ب هرنحوي شده بهش بگي ناراحتي

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

منم مث شوهرتم شوهرم و خانواده اش برعکس همه چی رو ست میکنن😩

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
منم مث شوهرتم شوهرم و خانواده اش برعکس همه چی رو ست میکنن😩

هپلی کی بودی😄اشتباه میکنی به خودت برس....ورزش کن به پوستت به ناخنت به لباست اهمیت بده ....زن بودن یعنی همین ظرافتها

هپلی کی بودی😄اشتباه میکنی به خودت برس....ورزش کن به پوستت به ناخنت به لباست اهمیت بده ....زن بودن ی ...

فوقش میتونیم ی حموم بریم اصلاح صورت اینا وگرنه لباس خوشگل ندارم اصلا همشون پارچه بلند نخی😣😣 کاشکی میتونستم چیزی ک دلم میخواد و بخرم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏