2777
2789
عنوان

تیپ همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 54 پست

شوهر منم اوایل افتضاااااح بود

یه چی میگم یه چیز میشنوی😐۲۵سالش بود عین پیرمردا لباس می پوشید خدایی

اما الان داره کم کم بهتر میشه خداروشکر،مناسبت های مختلف واسش لباس بگیر

من شوهرم اگه واسش از جلو خودت لباس بگیری نمی پوشه😕😒

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد دیر ب این نتیجه رسیدی ک مرد ایده آلت نیس... 

رسیده بودم ولی دوسش دارم بیش از اندازه...بچه هم داشتم.....و یک مسایلی که هی خودمو نادیده گرفتم ....هی گفتم جدا نشم مثلا خواهرم داره ازدواج میکنه بگن خواهرش داره جدا میشه....چند سال بعدش جدایی خواهرم تو عقد پیش اومد ...گفتم منم جدا شم کمر مامان بابام میشکنه‌..‌همیشه در حال ملاحظه حال دیگران بودم...همیشه دلسوزی بیش از اندازه کردم تو زندگی مشترک

بنظرم ما خیلی سر این چیزا سخت میگیریم، من یکیو تو ردکارپت دیدم کفش اسپرت با کت شلوار پوشیده بود:-\ ...

عزيزم اوني ك شما داري ميگي ي جور استيل و سوسول بازيه 

من خودمم دامن با كتوني ميپوشم 

اون رد كارپت هم ك ميگي استيلشه تمامشم مارك بوده فرق ميكنه قربونت 🙃🙃

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
میدونی واسه مهمونی همینکارو میکنم ولی خوب این یک بیرون رفتن معمولی بود سریع حاضر شد رفت پایین که منم ...

ببین

شما ک براتون مهمه ( البته برای همه مهمه)

خودتون ب طور مرتب، لباسهاشونو  ست کنید و اتو کنید و  هر چند روز یک بار هم ، لباسها رو تغییر بدید ...

یه مدت این رویه رو داشته باشید ( اگر مایلید)

ب مرور ایشونم عادت میکنن

یه واکس  بذارید جلوی دست 

مردها کلا از کارهای سخت و پیچیده بدشون میاد

مثلا براشون سخته و پیچیده  ک  برن یه لباسو از تو کمد بردارن 😐😐😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چوم،یه وقت شوهر دوستمونم دوس داره خب...

ايشون داره ميگه شوهرشون ب خريد لباس و  تيپش اهميت نميده ك استارتر نگرانه فك كنم فرق بين كسي ك تيپ بدي داره با كسي ك از مد و سوسول بازي ناهماهنگ ميپوشه كاملا مشخصه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
این دسته خودته.من شوهرم تو مجردی واسش لباس مهم نبود ..کلا دوس داره همچی من داشته باشم و خودش واس خود ...

بخدا نمیخره ....هزار دفعه داخل یک پاساژ بودیم کلی با ذوق گفتم ببین چقدر قشنگه بگیر واسه خودت....خیلی با بی میلی گفته نه نمیخوام...درامدشم اینجوری نیست که بگم پول مازادی تو کیفمه من برم خودم واسش خرید کنم...تا میگی پول میگه ندارم دیگه یکم خرید کردم واسه خونه مثلا بنزین زدم تموم شد..اصلا مغز اقتصادی نداره....من دوس دارم مرد جنم داشته باشه ...کاری باشه....فکر میکنی اوقات فراغتش چیه بشینه کلش بازی کنه...همش حرص میخورم...هرچی حرف میزنم باهاش فایده نداره....هر چی میگم بابا تو دیگه بابا شدی بچمون دیگه بزرگ شده تو باید همه ی تلاشتو برای اینده این بزاری...این گوش در اون یکی دروازه

ببین شما ک براتون مهمه ( البته برای همه مهمه) خودتون ب طور مرتب، لباسهاشونو  ست کنید و اتو کن ...

فکر میکنی میپوشه میگه پشت فرمون سختمه یک تیشرت با یک صندل زنگ میزنه مثلا بریم بیرون میگم عزیزم بیا بالا لباس عوض کن شروع میکنه داد بیداد که من بیام بالا دیگه نمیام....نهایتش اینه که میگه کفشامو بیار پایین

به نظرم این چیزی نیست که بخوای خودتو ناراحت کنی براش

من وقتی با شوهرم ازدواج کردم تیپش افتضاح بود یعنی تصورکن

یک پسر قد بلند، خیلی چاق، پرپشم،موهاش بلند باریش فراوون واصلا اهل مسواک زدن نبود😷😷

و همش هم شلوار پارچه ایی میپوشید و اصلا شلوار لی نمیپوشید

اگرهم بهش چیزی میگفتم ناراحت میشد

ولی الان بعد دوسال خیلی وزن کم کرده واندامش مناسب شده ،هرشب میره باشگاه 

موهاشو کوتاه میزنع ودیگه ریش نداره و موهای زائد رو هم کلا میزنه

ولباس هاشم که دیگه باهم میخریم قشنگه

فقط هنوز نتونستم با مسواک اشناش کنم

به نظرم توهم میتونی باصبر وحوصله  درستش کنی

همه چیز راحت واسون گیرمون نمیاد باید خودمون واسش تلاش کنیم