2777
2789
عنوان

تیپ همسر

977 بازدید | 54 پست

بچه ها شده تا حالا از مدل لباس پوشیدن همسرتون حرص بخورید؟من امشب خیلی ناراحت کردم همسرمو....اصلا واسش مهم نیست چی بپوشه خیلی بی تفاوته ...هر چی دستش میاد میپوشه...مثلا امروز رفتیم بیرون یهو چشمم افتاد به کفشاش کفش مهمونی رو با شلوار جین پوشیده بود😑من بهش تیکه انداختم دعوامون شد...گفت من همینم ببخشید که لاکچری نیستم....فقط موضوع این نیست منو در مورد خیلی مسائل حرص میده....۱۲ ساله این مشکلات تمومی ندارن...برای همه چیز باید زورش کنی...درامدش پایینه اصلا هم به فکر نیست اصلا مثل هم سن و سالهای خودش نیست...از وقتی رانتدگی میکنه اینجوری شده ....نه از شغلش راضیم نه از هیچی..یچیزی بگم..‌خیلی دوسش دارم ولی شاید اگه پسرم نبود ازش جدا میشدم ...اون مرد ایده ال من نیست

چه تصور ریلکسی از لاکچری داره 😂😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

لباس پوشیدنو و تیپ رو میشه درست کرد

خودتون ست کنید و بذارید جلوی دستشون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینکه عاشقش هستین کافیه

لباس هاش رو خودتون هر شب بزارین ک بپوشه

شغلش هم تشویق کنین عوض کنه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

نخند من ناراحتم😟

ببخش عزیزم 😘😘

لباسا و تجهیزات شو خودت بخر کم کم راه میفته

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

این دسته خودته.من شوهرم تو مجردی واسش لباس مهم نبود ..کلا دوس داره همچی من داشته باشم و خودش واس خودش خرج نمیکنه..اما من همچیییی میخرم ..لباس ست میکنم ..و انواع تیشرتایی ک دوس دارم بپوشه.میگم و میخره..تو باید کمکش کنی ن تیکه بندازی عزیزم

لباس پوشیدنو و تیپ رو میشه درست کرد خودتون ست کنید و بذارید جلوی دستشون

میدونی واسه مهمونی همینکارو میکنم ولی خوب این یک بیرون رفتن معمولی بود سریع حاضر شد رفت پایین که منم برم بعد اونجا چشمم افتاد به کفشش....اخه یک مردی که سی و خورده ای سنشه بچه تهرانه یعنی نباید بدونه چجوری باید لباس بپوشه....نسبت به همه چیز همینطور خونسرد و بی تفاوته هیچ وقت هیچ پس اندازی نداره هیچ وقت هیچ سورپرایزی نداره....هر وقت چیزی ازش بخوای ندارم ندارمه...

شوخر خواهر من هرجا میره کفش مردونه میپوشه با شلوار ورزشی😒خواهرم از تیپش خیلی بدش میاد،شوهر اونم از خود متشکره،بهش اعتراض میکنه الم شنگه راه میندازه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝