2777
2789
عنوان

بهم فش میده

105 بازدید | 20 پست

سه ساله باهمیم(عقد ننننننننیستیم پارتنرمه)

بیش از حد تحقیرم میکنه

امشب اینقد اعصابمو داغون کرد چنتا آلپروزلام خوردم اروم بگیرم..چیکار کنم

پارانوییده بیش ازحد عطر میزنم مبگه برامردم زدی

تیپ میزنم میگه واسه مردم زدی بدنتو نشون بدی

احترام صفر

عرق خور درجه یک و شکاک و بددل

خیلی فش منو خونوادم هم میده کثافت و امشب واقعا داغونم کرد خاک توسرم هنوز عاشقشم خاک توسره منه نفهم

چیکار کنم؟زدم کامل بلاکش کردم کامل

کار بدی کردم و تاوان میدم؟ وای خدا نمیفهمم چمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چند سالته ولی هر چقدر سخت باشه بازم باید کات کنی.فرض کن دخترت بیاد بگه با این آدم دوست شدم. ...

من خودم دوستم اگه پارتنرش ۱ دهم مثل این باشه خودمو نصف میکنم ولش کنه و میگم خاک تو سرش کم داره ناقصه چ برسه دخترم اونم شبیه این عوضی

تا قبل از اینکه به اونجایی برسم که نوشتی بلاکش کردم حیف میگفتم ایشون چرا با همچین آدمی مونده !!

بنظرم کات کن باهاش احترام و اعتماد مهم ترین رکن یه زندگی هست،عشق تا یه جایی میمونه همراه ادم فکر کن سه روز دیگه بخوای با همچین آدمی بری زیر یک سقف مگه زندگی یک روزه دو روزه ؟!شما تاوان تصمیم گیری با دل دارید پس میدید حیف خودتون نیست مجبور قرص بخورید این همه فشار عصبی تحمل کنید ؟؟ بعضی اوقات ترمز دستی دل و قلب باید بکشید با منطق تون تصمیم بگیرید الان اگر کات کنید نهایتا ۳ماه میخوایدگریه کنید ولی اگر با این ادم ادامه بدید یک عمر باید گریه کنید آسیب روحی ببینید عشقتون هم میشه نفرت ،ادم تاکسیککک

واقعاااهمش میگم نکنه اشتباه کردم بلاک کردم و هی دارم سرزنش میکنممرسی بابت حرفاتوندیگه برای همیشه قید ...

قربونت برم عزیزم ❤️

بنظرم امیدی به تغییر همچین آدمی نیست

سیسی حیف نیست با همچنین ادم تاکسیک بمونی به روانت آسیب بزنی ؟؟

ارزشمند تر از این حرفایی ❤️

قربونت برم عزیزم ❤️بنظرم امیدی به تغییر همچین آدمی نیست سیسی حیف نیست با همچنین ادم تاکسیک بمونی به ...

فداتشم

خیلی اصلا فرق داریم

اصلا حس خوشحالی ندارم کنارش اما انگار خودمو ب موندن کنارش فقط محکوم میکنم