2777
2789
عنوان

روزی میاد

118 بازدید | 19 پست

خدایا روزی میرسه من ازدواج کنم وبه تمام تاپیک هایی که گذاشتم بخندم وهمه رو پاک کنم .

روزی میاد روزی میاد آخ خدا

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

دعات میکنم به شرط لیاقت🌸

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که از بچگی از ازدواج فراری بودم درست تو سن نوزده سالگی عقد کردم و الانم ناراحتم چرا تو این سن ازدواج کردم اونوقت شماها که انقدر ازدواجی هستین ازدواج براتون ارزو موندم واقعا متاسفم برای این زندگی و حکمت خدا که هیچ چیش سرجاش نیس

نامزدم 💍 علاقه مند به پزشکی 🩺🥼 خسته ام از تقدیر ناخواسته ام.....

میدونی عزیزم ۳۴ سالمه قدم هم ۱۴۰ امیدم فقط خداست .ممنون ازت

۱۰۰ صلوات میگم مخصوص حاجت رواییت

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من که از بچگی از ازدواج فراری بودم درست تو سن نوزده سالگی عقد کردم و الانم ناراحتم چرا تو این سن ازد ...

نه عزیزم این حرفو نزن خدا خیلی عزیزه

منم اگه سنم بالا نبود هیچوقت گیر ازدواج نبودم .

توهم خدارو بابت همه خوشی ها وسختی ها شکر کن

نه عزیزم این حرفو نزن خدا خیلی عزیزه منم اگه سنم بالا نبود هیچوقت گیر ازدواج نبودم . توهم خدارو ب ...

نه اخه میسوزم همش تو این دنیا همه چی بهم ریخته است یکی میخواد دیر تر ازدواج کنه زود ازدواج میکنه یکی میخواد زود ازدواج کنه ازدواجش به عقب میوفته واقعا مسخره است گیج شدم از این حکمت های الهی مسخره

نه اخه میسوزم همش تو این دنیا همه چی بهم ریخته است یکی میخواد دیر تر ازدواج کنه زود ازدواج میکنه یکی ...

کاملا حق داری .

اما نمیشه خدا رو مسخره کرد که اون میدونه وما نمیدونیم .

آرزوهامون خیلی کوچیکتر از صلاح خداوند است

تا ببینیم چی پیش میاد

نه اخه میسوزم همش تو این دنیا همه چی بهم ریخته است یکی میخواد دیر تر ازدواج کنه زود ازدواج میکنه یکی ...

میشه بپرسم چجوری با همسرتون آشنا شدین؟

الهی امین

انشالله یک بخت خوب نصیبت بشه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
کاملا حق داری . اما نمیشه خدا رو مسخره کرد که اون میدونه وما نمیدونیم . آرزوهامون خیلی کوچیکتر از ...

من که اصلا ذره ایی به صلاح خدا اعتقاد دیگه ندارم میدونی چیه اخه خدا یه جوری من زمین زد که دیگه اصلا خواسته هاش برام اهمیت ندارم مگه من میخوام چند بار زندگی کنم چند بار میخوام زن بودن تجربه کنم مگه چند بار میخوام جوونی کنم من بهترین سن های زندگیم به خاطر امتحانات الهی و صلاح هاش

از دست دادم دیگه برام جونی نمونده اعتقادی هم ندارم اصلا

همیشه خدا خوب ام نمیخواد برای ادم شاید شر بخواد که برای من تا الان شر خواسته بود و من تک تک دردام کشیدم و آخرم هیچی به هیچی 💔