بچه ها با ویار چیکار کنم فقط برنج و ماست و موز و سیب میتونم بخورم ابم حتی اذیتم میکنه
از صبح تا ظهر تقریبا خوبم دیگه تا شبا به نابودی کامل میرسم
ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب
ان شاالله . من تازه ۷ هفتمه. عملا از کار و زندگی افتادم امیدوارم زودتر بگذره با اینکه روزی ۲ تا ب ۶ ...
منم اخرای هفته ی هشتم دقیقا هیچ کاری نمیشه کرد 😞
سعی کن از جایی که می دونی جوش شیرین این چیزا نمیزنن تهیه کنی بعضی نونوایی ها آماده میکنن ،نه اول صبح بیدار میشی یکم بگذار دهنت آب معده رو جذب میکنه بهتر میشی