2777
2789
عنوان

ویار

92 بازدید | 10 پست

بچه ها با ویار چیکار کنم فقط برنج و ماست و موز و سیب میتونم بخورم ابم حتی اذیتم میکنه

از صبح تا ظهر تقریبا خوبم دیگه تا شبا به نابودی کامل میرسم

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای منم . معده درد امونمو بریده

داغونم معدم نابوده خدا کنه زود بگذره

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 
دکتر به من b6 داد حالت تهوعمو خوب کرد روزی یدونه

ای خدا پس منم بخورم خیلی سخته

نون بربری امتحان کن اول صبح بخور،زنجبیل امتحان کن ،دکترت بپرس قرص دمیترونم خوبه من کلا غذا نمیتونستم بخورم دکترم گفت باید بستری شی قبول نکردم چند روزی یبار میومدم یه سرم میزدن بایه آمپول دمیترون تا دوسه ساعت یکم بهترمیشدم

ان شاالله . من تازه ۷ هفتمه. عملا از کار و زندگی افتادم امیدوارم زودتر بگذره با اینکه روزی ۲ تا ب ۶ ...

منم اخرای هفته ی هشتم دقیقا هیچ کاری نمیشه کرد 😞

نون بربری امتحان کن اول صبح بخور،زنجبیل امتحان کن ،دکترت بپرس قرص دمیترونم خوبه من کلا غذا نمیتونستم ...

نون بربری معده رو اذیت نمیکنه؟سنگک برام مث سمه نابودم میکنه

نون بربری معده رو اذیت نمیکنه؟سنگک برام مث سمه نابودم میکنه

سعی کن از جایی که می دونی جوش شیرین این چیزا نمیزنن تهیه کنی بعضی نونوایی ها آماده میکنن ،نه اول صبح بیدار میشی یکم بگذار دهنت آب معده رو جذب میکنه بهتر میشی