بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی چیزای مهم تر از ماشین تو کشور ما بهترش هست. اونا چون گمرکی ندارن ماشین اونجا ارزون تره
بله ولی دردسترس مردمع؟ طبیعیت داریم اما داره از بین میره اون جنکلا که چند وقت پیش سوخت همین جنوب لب ساحل من فکر میکردم خیلی خوبه انقدر همشون بدبخت بودننننن جزیره هنگام مثلا وضع اموزش پرورش یه جور
بله ولی دردسترس مردمع؟ طبیعیت داریم اما داره از بین میره اون جنکلا که چند وقت پیش سوخت همین جنوب لب ...
شبکه برق عراق رو دیدین؟ سیمکشی و اینا؟ شبکه بهداشت و درمان، فاضلاب بعضی شهرهاشون، عراق فقط شهر بغداد و یه کم کربلاش توسعه پیدا کرده بقیش اصلا اوضاع خوبی نداده، من نمیگم ایران خودمون بی ایراد هست، ولی بی عدالتی فقط به خاطر ماشین بگیم اونا بهترن
یعنی هر سری میگن نتیجه مثبت بوده ولی همون اش و همون کاسه
خب منم همینو میگم ! نگفتم که توافق شد میگم هربار ایسگامون میکنن همه چیز رو هواس اصلا معلوم نیست چه غلطی میخوان کنن ماه هاست میگن جنگ میشه نشده اینم از مذاکره هاشون
اگه کسی از تو درخواست کمک کرد ، اینطور فکر کن : اول از خدا خواسته و خدا آدرس تو رو به اون داده✨🙂 کاربر جدید نیستم تعلیق شدم 🥺