2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسمم زهراست حستو میگی راجبم؟؟ فرهنگیان قبول میشم؟ با علیرضا ازدواج میکنم قسمت هم هستیم؟

ببخشید ها منکه از این کارا نمی کنم ولی برای اولیتون دو بار ف ا ل حافظ گرفتم هر دوبار روی یک چیز تاکید داشت بگم؟

بگید

هر چقدر کوشش کنی همان قدر نتیجه می گیری به امی این نباش که از غیب برایت کاری انجام شود. همه چیز برای موفقیت مهیاست کمی همت لازم است.

کوچکترین خلافی باعث میشود هر چه را به دست آورده ای از دست بدهی پایت را از گلیم خویش درازتر .نکن خداوند گواه بر اعمال توست. تلاشت را بیشتر کن عمر زودگذر است شما ذکرت سلامتی برای دیگران و خود باشد.

به نظرت اون قسمت منه؟با کسی نیست؟

از فرصتی که داری استفاده کن وگرنه کسی دیگر از این فرصت سود میبرد به زیردستان خود هم توجه کن اگر در عین مقام و ثروت به زیردستان محبت کردی مردی دامی برایت گسترده اند.

واسه منم میگیری؟ می خوام دربارش بدونم میاد؟ یا نه😥

بسیار انسان باوفایی هستید هر چند که روزگار و دوستان تان به شما جفا میکنند ولی باز هم مرام خودتان را حفظ کرده و برای رسیدن به اهداف خودتان کوشش و اهتمام زیادی میکنید مراقب باشید گول شیطان را نخورید و به جای بهشت سر از جهنم در نیاورید. خوب می دانید که دنیا فانی است پس ارزش گناه کردن را ندارد.

نمی دونم اینجوری گفته

اگه میشه برای منم بگیرید

بفرمائید

دوران غم دلت کوتاه است اما از همین غم تجربه ای به دست آورده ای که اساس خوشبختی ات می باشد. برای رهایی از غم بسیار بی تابی میکنی تو بندگی خدا را بکن خداوند هم حاجت تو را می رساند و پروردگار بر همه چیز و همه ی دل ها آگاه و واقف است.