دانش آموز راهنمایی و دبیرستانی چطورین؟معلم زبانم خصوصی توی یه موسسه تدریس میکنم خدارو شکر درآمد هست ...
من ابتدایی ام
اگه دبیر باشی بیرون هم میشه تدریس کرد اگه اهل قناعت باشی میشه زندگی رو پیش برد
اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زیر مجموعه ادیان هست رشتم می خوام آزمون استخدامی برای ابتدایی شرکت کنم
من واقعا قصد بی احترامی و این موارد ندارم ولی اگر رشتتون از این بیکار پرور ها و رشته های نچندان خوب هست توصیه میکنم خوب بخونید قبول بشید که ممکنه اینده همین ازمون و شغل رو هم نداشته باشید. باز میگم قصد بی احترامی ندارم بد برداشت نکنید.
ادبیات انگلیسی خوندمقبلا یه دوره بانک کوتاه کار کردم کارمند شرکت هم بودمواقعا روحیه پشت میز بودن و ک ...
حالا منم خودم بانک پسند نیستم ولی تدریس پسند هم نیستم.شخصا کار یدی دوست دارم.اتاق خودمو داشته باشم تو اداره.برم سیستم ها رو درست کنم تعمیر کنم حقوق مناسب هم بگیرم نه که برای چندرغاز پول منم بشینم یه مشت چرت و پرت که واسم نون و اب نمیشه رو یاد بگیرم برم به یه بچه تخسی بی شعور که اسمشم نمیتونه بنویسه درس بدم. اگه ارامش روانی میخواین اولا معلم نشین دوما اگه شدین ترجیحا زیر دبیرستان تدریس کنین.باز اگه نشد لااقل هنرستان نیاین.
بله، من با یه سال سابقه ۱۴ و ۷۰۰, خیلی کمه، و کارش خیلی سختهه
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...