2777
2789

دانشجو معلما حکمشون۱۳تومنه

و با کسورات و فلان،چون غذا فلان همه چیز تو دانشگاه رایگانه،مثلا ۱۰ ۱۱تومن میگیریم

کسی که امسال دیگع دانشجو نیس و میره سر کلاس ۱۶میگیزه

هر سوالی بود در خدمتم

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من علاقه دارم ولی خب درآمد که دستم تو جیبم باشه برام مهمه

در همین حد دستت تو جیب خودت باشه هست من با همین حقوق معلمی عقد گرفتم خریدای عقدمو انجام دادم و الان دارم جهیزیه میخرم

البته همینم قبولیش راحت نیست مخصوصا اگه آزمون استخدامی بخوای بدی

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

از چه لحاظ چطورین؟میخواستم بخونم برای استخدامی دارم پشیمون میشم🤣

ببینین تو پسر ها تو هنرستان بوده همکاری که با دانش اموز بحث کرده.وقتی اومده بره خونه دانش اموز با قمه صندلی ماشینشو پاره کرده شیشه شکونده و این موارد.
مدرسه خودمون بوده دانش اموز اوردوز کرده با امبولانس رفته...تو مدارس هست دانش اموز هایی که سابقه قتل دارن.نمیدونم کدومو بگم.فقط خلاصه بگم که این سازمان تنها سازمانیه که پشت نیروش نیست.
در مورد استخدامی،

استخدامی به رشتتون بستگی داره اگه رشتتون به چیز های دیگه میخوره و چیز های بهتر،نیاید این خراب شده.
من با کلی ارزو و امید اومدم معلم شدم البته فشار بیکاری بعد سربازی هم روم بود.الان ارزوی تغییر شغل دارم.امید بستم این ماه کلاسا لق و تق بشه بشینم بخونم به امید قبولی در اداره دیگه.

در همین حد دستت تو جیب خودت باشه هست من با همین حقوق معلمی عقد گرفتم خریدای عقدمو انجام دادم و الان ...

دانش آموز راهنمایی و دبیرستانی چطورین؟

معلم زبانم خصوصی توی یه موسسه تدریس میکنم خدارو شکر درآمد هست ولی یه درآمد ثابت نیست که ماهانه بهش تکیه کرد

مدرسه واقعا که میگن بده برای تدریس ؟ میخواستم برای آزمون بخونم

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

من می خوام آزمون استخدامی شرکت کنم حقوق ۱۶ می خوره بهم یا ۱۳

۱۶

و سال بعد یعنی ۱۴۰۵یعنی چند ماه بعد حقوقا افزایش پیدا میکنن

من مثلا دانشجوعم حکمم میشه۱۸۶۰۰ میلیون

و شما ۲۱

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

من مامان بابام بعد ۳۰ سال ۲۲ حدودا میگیرن

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود." فرزند گیلان 🌾

دانش آموز راهنمایی و دبیرستانی چطورین؟معلم زبانم خصوصی توی یه موسسه تدریس میکنم خدارو شکر درآمد هست ...

طبیعتا کنترلشون راحت تره.ولی توصیه میکنم دنبال یه اداره دیگه باشین.اکثر کسانی که میان این شغل یجورایی از اجبار زندگی بوده.