2777
2789
عنوان

کتک خوردن

136 بازدید | 5 پست

نمیدونم چرا امشب یاد کتک هایی که از بابام خوردم افتادم

وقتی ده سالم بود چون چادر نپوشیده بودم با تسبیح زد روی دستم اونقدر که جاش روی دستام مونده بود

یه بار به خاطر اینکه داداش کوچیک ترم مشق هاش ننوشته با مشت محکم کوبید توی سرم

یه بار چون مامانم پرش کرده بوده با لگد افتاد به جونمم

یه بار نامزدم دعوتمون کرده بود خونشون همه را خانوادگی

خودشم بهم پول داد تا برم لباس بخرم

برای اینکه چرا لباس خریدم هم از بابام کتک خوردم هم از داداشم البته عمه هامم پرش کردع بودن

هییی عجب زندگی مضخرفی داشتم و دارم

چرا امشب کل تاپیکا اینجوریه

چشام پر اشک شد باز اه

خدایا جدی تو این باگ های خلقت این مردهای خودشیفته زن ستیز وحشی خشونتگر رو آفریدی؟

دورت بگردم چقدر سختی کشیدی،بمیرم برات

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اشکالی نداره، مادربشی میفهمی

مادر شدم اما نفهمیدم که چرا باید به خاطر یه لباسی که پولش را یه نفر دیگه داده کتک بخورم هم از بابام هم از داداشم یه جور که دلم بخواد خودمو بکشم

اشکالی نداره، مادربشی میفهمی

چه ربطی داشت؟

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی