2777
2789

تندیش اگه بیشتر باشه خوشمزه تره 😍

ولی نه تا حدی که کلا بسوزی 😂 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

سوال منم هس

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کا باادویه ابادان برزیلته درست میکنیم که محشرمیشه

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

چند حبه سیر با یه قاشق ربع گوجه بزنید سیر رو زیاد نزن

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست
من از بیرون میخریدم خوشمزه میشد خودم درس کردم اصلا مزه فلافل نداد لطفا از اول شرح بدین چیکار میکنید

تو روغن هم باید غوطه ور باشه موقع سرخ کردن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

نخود رو خیس میکنیم ۲۴ ساعت 

ب ازای هر ۴ لیوان نخود

۴ مغز نون باگت

۱ پیاز بزرگ

۵ تا حبه سیر

ادویه فلافل و نمک

سبزی معطر خشک

همه رو با هم چرخ میکنیم دو بار

بعدم آب میریزیم نصف لیوان توش ک نرم بشه

دوبار نخود خيس شده رو چرخ كنه

فقط بار دوم يكم سر چرخ گوشتو شل كن ك لهش نكنه خمير بشه

بعد ي پياز بزرك رنده كن با ي حبه سير

سبزي هاي معطر بزن و نمكو اديه ي كوچولو جوش شيرين بزن بزار يخچال دوساعت استراحت كنه

اخرم ي دونه تخم مرغ بزن سرخش كن

بعضيا سيب زميني پخته هم ميزنن ك من دوس ندارم و نميزنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40