2777
2789
عنوان

مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همیشه این تصمیم و میگیرم ولی بعد میگم نباید از جامعه و آدما فاصله بگیرم و باید یاد بگیرم با همه مدل ...

بله اشتباه میکنی ، چرا میری جایی که انرژی منفی میگیری و حالت بد میشه ، تنهایی شرف داره به همچین جایی رفتن ، شاید در گوشی حرف میزنن که تو معذب بشی و پاشی بری . تو هر جمعی بودن دلیل بر اجتماعی شدن نیست

بله اشتباه میکنی ، چرا میری جایی که انرژی منفی میگیری و حالت بد میشه ، تنهایی شرف داره به همچین جایی ...

درست میگی واقعا باید یاد بگیرم نرفتن و

البته بعصی وقتا مجبورم چون خانوادم اجازه ی نرفتن و نمیدن بهم

درست میگی واقعا باید یاد بگیرم نرفتن و البته بعصی وقتا مجبورم چون خانوادم اجازه ی نرفتن و نمیدن بهم

بهونه بیار و نرو ، هیچ چیز بدتر از این رفتن تو جمع یه عده آدم حسود نیست ، روح و روانت رو داغون میکنن

بهونه بیار و نرو ، هیچ چیز بدتر از این رفتن تو جمع یه عده آدم حسود نیست ، روح و روانت رو داغون میکنن

دقیقا وقتی خودمم به کارام میرسم برنامه ریزی دارم ولی با دیدن آدما همه چیز عوض میشه

مرسی ازت با حرفات حالمو خیلی بهتر کردی 🥲یه دنیا مرسی بابت مهربونیت

قربونت یکم سخته میدونم منم داشتم این تایمارو وقتی ازدواج کردم مادرشوهرم اعتماد ب نفسمو صفر کرد منم از روی حرمتو احترام و اینک دوسم داره خودمو قربونی میکردم حرفاشو قبول میکردم ساکت گوش میدادم و میپذیرفتم، بعد ب خودم اومدم دیدم دختری که لیسانس داره برای خودش کار داشته بهترین زندگیو داشته از رابطه اجتماعیو ارتباطبت و موقعیت تبدیل شده به یه موش و رفته تو سوراخ دوره ی سختی بود خیلی هنوزم عوارضشو میبینم تو زندگیم