2777
2789
عنوان

مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 39 پست
چند وقت پیش رفتم یه مهمونی که بعد چند سال هم و میدیدیم از ابتدای ورودم متوجه شدم بعضیل عجیب نگاهم می ...

وقتی ادما اینقد بی رحمن تو ام باید با بی رحمی باهاشون رفتار کنی

چیت کمه که بخان تیم بشن خوردت کنن اخه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستام هستن و خب برخی از فامیل شاید واقعا زشتم و اونا مشکلی ندارند

بنظر من تو اونارو ب چالش بکشون ، وقتی دارن تورو خورد میکنن حتی با یک نگاه غلط تو دیگه در مورد اونا فک نمیکنی و قضاوتشون نمیکنی ، یکم ب چالش بکشونشون بزا خودشون درگیر خودشون بشن

یه چیزیو که شنیدمو امتحان کرد ادما وقتی ب کفشاشون نگاه میکنی یا زل میزنی میرن تو چالش با خودشون ، بعدم ازشون سوالای چالشی بپرس و معاشرت کن که مجبور بشن برات توضیح بدن ، لبخند بزنو نفس عمیییق بکش و از خودت مطمئن باش ، تو ام بشین کناره شوهرت پچ پچ کنو بخند عادی

تو خوشگلی ، اعتماد بنفست که دست به صورتت نزدی ، اونا رو میسوزونه

میدونی همیشه حتی اگه تو قلبم اعتماد به نفس نداشته باسم توی جمعا خانماانه برخورد میکنم و ساکتم در حد نیاز حرف میزنم و سعی میکنم سنجیده باشه

دوست ندارم کسی بفهمه اعتماد به نفس ندارم

باورت میشه از اون روز همش او فکر عمل زیباییم

بنظر من تو اونارو ب چالش بکشون ، وقتی دارن تورو خورد میکنن حتی با یک نگاه غلط تو دیگه در مورد اونا ف ...

من حتی شوهر ندارم اونا دوست پسر و اینا دارن یا شوهر

من با یه نفر هستم تا حدودی خانواده ها درجریانن ولی من به کسی نگفتم و حتی به اطرافیان دوستام هم نگفتم

دوست ندارموقتی قطعی نشده بخوام چیزی بگم

اون شب همشون عکس دوست پسرشون نشون دادن ولی خب من سکوت کردم

میدونی همیشه حتی اگه تو قلبم اعتماد به نفس نداشته باسم توی جمعا خانماانه برخورد میکنم و ساکتم در حد ...

الکی خودتو بخاطر بقیه دس کاری نکن ، ببین تو اگه رفتار درست نداشته باشه و جلوشون در نیایی ، یا ارتباطتو کم نکنی خزارتا عمل دیگهم گنی بازم میان پچ پچ میکنن ، پس نقطه ضعف نده

بنظر من تو اونارو ب چالش بکشون ، وقتی دارن تورو خورد میکنن حتی با یک نگاه غلط تو دیگه در مورد اونا ف ...

خیلی راحت ارتباط برقرار میکنم و با افراد حرف میزنم

و اتفاقا حتی با ادمای غریبه خیلی سریع ارتباط قوی و نزدیک برقرار میکنم ولی خب حقیقتا وارد بحثای صحبت راجب افرادی که تو جم نیستن یا اینجور چیزا نمیشم

میدونی همیشه حتی اگه تو قلبم اعتماد به نفس نداشته باسم توی جمعا خانماانه برخورد میکنم و ساکتم در حد ...

اگه کسی ازت تعریف نمیکنه و زیباییاتو نمیگه ، مطمئن باش بهت حسادت میکنه ، منم قبلا مثل تو بودم ولی الان حرف خودمو و کسایی که دوسم دارن برام مهمه . بنظرم اصلا نرو تو جمعشون ، وقتی حالت رو بد میکنن

من حتی شوهر ندارم اونا دوست پسر و اینا دارن یا شوهر من با یه نفر هستم تا حدودی خانواده ها درجریانن و ...

عهه مجردی ، عزیززم چه بهتر ،پس هیچی ، دیگه اصلااا مهم نیستن همچین ادمایی خودتو درگیرشون کنی ، من فک کرذم خانواده شوهرن مجبوری ارتباط داشته باشی

وقتی ادما اینقد بی رحمن تو ام باید با بی رحمی باهاشون رفتار کنی چیت کمه که بخان تیم بشن خوردت کنن اخ ...

نمیدونم چی میگفتن دربارم ولی حس عجیبی گرفتم از اون روز

کاش از منم یک کم تعریف میکردن

همش ایتحوری بودن بهم وااای خوشگله واای جیگر

واای چه ناخونایی و این چیزا

اگه کسی ازت تعریف نمیکنه و زیباییاتو نمیگه ، مطمئن باش بهت حسادت میکنه ، منم قبلا مثل تو بودم ولی ال ...

اره دقیقا بنظرم خودتو شلوغ نشون بده ، بگو تایم ندارم عذر میخام بااای تمووم

اگه کسی ازت تعریف نمیکنه و زیباییاتو نمیگه ، مطمئن باش بهت حسادت میکنه ، منم قبلا مثل تو بودم ولی ال ...

همیشه این تصمیم و میگیرم ولی بعد میگم نباید از جامعه و آدما فاصله بگیرم و باید یاد بگیرم با همه مدل آدمی درست و شایسته برخورد کنم ولی فک کنم اشتباه میکنم

همیشه این تصمیم و میگیرم ولی بعد میگم نباید از جامعه و آدما فاصله بگیرم و باید یاد بگیرم با همه مدل ...

درسته نباید فاصله گرفت ووولللی انسان قدرت انتخاب داره ، حال خوب ادم از همه چی مهم تره ، ادمای دورتو میتونی درست انتخاب کنی که تو اجتماع باشی و جالت خوب باشه