2777
2789
عنوان

مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه این تصمیم و میگیرم ولی بعد میگم نباید از جامعه و آدما فاصله بگیرم و باید یاد بگیرم با همه مدل ...

بله اشتباه میکنی ، چرا میری جایی که انرژی منفی میگیری و حالت بد میشه ، تنهایی شرف داره به همچین جایی رفتن ، شاید در گوشی حرف میزنن که تو معذب بشی و پاشی بری . تو هر جمعی بودن دلیل بر اجتماعی شدن نیست

بله اشتباه میکنی ، چرا میری جایی که انرژی منفی میگیری و حالت بد میشه ، تنهایی شرف داره به همچین جایی ...

درست میگی واقعا باید یاد بگیرم نرفتن و

البته بعصی وقتا مجبورم چون خانوادم اجازه ی نرفتن و نمیدن بهم

درست میگی واقعا باید یاد بگیرم نرفتن و البته بعصی وقتا مجبورم چون خانوادم اجازه ی نرفتن و نمیدن بهم

بهونه بیار و نرو ، هیچ چیز بدتر از این رفتن تو جمع یه عده آدم حسود نیست ، روح و روانت رو داغون میکنن

بهونه بیار و نرو ، هیچ چیز بدتر از این رفتن تو جمع یه عده آدم حسود نیست ، روح و روانت رو داغون میکنن

دقیقا وقتی خودمم به کارام میرسم برنامه ریزی دارم ولی با دیدن آدما همه چیز عوض میشه

مرسی ازت با حرفات حالمو خیلی بهتر کردی 🥲یه دنیا مرسی بابت مهربونیت

قربونت یکم سخته میدونم منم داشتم این تایمارو وقتی ازدواج کردم مادرشوهرم اعتماد ب نفسمو صفر کرد منم از روی حرمتو احترام و اینک دوسم داره خودمو قربونی میکردم حرفاشو قبول میکردم ساکت گوش میدادم و میپذیرفتم، بعد ب خودم اومدم دیدم دختری که لیسانس داره برای خودش کار داشته بهترین زندگیو داشته از رابطه اجتماعیو ارتباطبت و موقعیت تبدیل شده به یه موش و رفته تو سوراخ دوره ی سختی بود خیلی هنوزم عوارضشو میبینم تو زندگیم