2777
2789
خوردم بخدا ۹ تا همون شب و صبحش و الانم دوشبه شبی دوتا میخورم کی ول کنم پریود میشم؟ پریود شم حله کلا؟

قرص ال دی رو بخدا نمیدونم اصلا نخوردم تا حالا ولی قرص اورژانسی میدونم و امتحان کردم دوتا بخوری حله خیالتم راحته 🌹

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم بارداری خدایی نکرده از چند روز بعد نزدیکی میاد؟

برو یه سر داروخونه شبانه روزی بپرس سریع بهت میگه همه چیزو نخواستی بزن گوگل باز نخواستی یه لحظه زنگ بزن از اورژانس بپرس نخواستی از دکتر انلاین توگوگل بپرس نخواستی از هوش مصنوعی بپرس همه راه رو بهت گفتم دختر 😁😁

قرص ال دی رو بخدا نمیدونم اصلا نخوردم تا حالا ولی قرص اورژانسی میدونم و امتحان کردم دوتا بخوری حله خ ...

شما متاهلین؟ میشه قشنگ جوابمو بدین؟

علائم تکرر ادرار و درد پریود و ترشح اونم از همون شبه رابطه عادیه؟ آخه مگه ممکنه باکره باشم بعد حتی نریخته باشه روش بعد بازدار شم ربونم لال؟ علائم از کی پدیدار میشه و چیاست

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

برو یه سر داروخونه شبانه روزی بپرس سریع بهت میگه همه چیزو نخواستی بزن گوگل باز نخواستی یه لحظه زنگ ب ...

از گوگل پرسیدم جوابش این بود که ۸ تا آل دی بخوری مثه اورژانسیه بعد گفت علائم از ۴ هفته پدیدار میشه نه یک ساعت بعد😭😭😭

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

شما متاهلین؟ میشه قشنگ جوابمو بدین؟ علائم تکرر ادرار و درد پریود و ترشح اونم از همون شبه رابطه عادیه ...

اره متاهلم ولی من فقط موقع پریود درد پریودی دارم نمیدونم بنظرم برو داروخونه دیگه من هرچی میدونستم گفتم بهت🌹

از گوگل پرسیدم جوابش این بود که ۸ تا آل دی بخوری مثه اورژانسیه بعد گفت علائم از ۴ هفته پدیدار میشه ن ...

دیگه اینو نمیدونم تا حالا ال دی امتحان نکردم بخدا