2777
2789

اونو نمیدونم ولی قرص اورژانسی دوتا باهم بخوری سریع عمل میکنه و خیالت راحته و مطمن تره برو همین الان از داروخونه بگیر تا دیر نشده کار از کار نگذشته

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو نمیدونم ولی قرص اورژانسی دوتا باهم بخوری سریع عمل میکنه و خیالت راحته و مطمن تره برو همین الان ...

من راستش با نامزدم درحد لاپایی داشتیم و حتی پیش آب هم تریخت روی واژنم ولی استرس دارم میشه بگی باردار ممکنه بشم یا نه؟ باکرم کلا

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

من راستش با نامزدم درحد لاپایی داشتیم و حتی پیش آب هم تریخت روی واژنم ولی استرس دارم میشه بگی باردار ...

نترس نمیشی

😐ولی زیاد خوردی ۹ تااا چخبره مگهههه

چند روز از رابطط گذشته دقیق؟

.......

من راستش با نامزدم درحد لاپایی داشتیم و حتی پیش آب هم تریخت روی واژنم ولی استرس دارم میشه بگی باردار ...

نه دیگه وقتی هیچی نریخته ک حامله نمیشی دیگه

نمیدونم با اینکه صد درصد مطمئنیم نریخته نزدیک واژنم ولی استرس دارم خواب و خوراک ندارم اصلا بعد باکرم و حتی رابطه مقعدی هم نداشتم تا حالا ولی بازم سریع ۹ تا قرص ld خوردم و الان ترشح دارم که برای پریوده فک کنم چون با اون حجم قرص قطعا باید پریود شم درد پریودم دارم

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

من ۹ تا چند ساعت بعد از نزدیکی خوردم ولی الان سه روز میگذره از نزدیکی و تکرر ادرار دارم و ترشح برای ...

برای استرسه بیخیال اگه هیچی نریخته هیچی نمیشه