مامان_دوتافرشته_ مدیر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 4084 عنوان بوی شدید | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 20 پست حدود یکساعته یه بوی شدیدا نامطبوع حس میکنم اطرافیان هیچ بویی حس نمیکنن فقط منم دلیلش چیه بنظرتون؟ برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم امروز | 01:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دوتافرشته_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 4084 عجیبه سینوزیت نداری؟لباسات تمیزه؟ تازه دوش گرفتم لباسامم تمیزه حتی ادکلن زدم به لباسم که بوش بره تو دماغم ولی اون بوی بد غلبه میکنه برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
nrgsi82 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 10014 تازه دوش گرفتم لباسامم تمیزه حتی ادکلن زدم به لباسم که بوش بره تو دماغم ولی اون بوی بد غلبه میکنه از کی اینطوری شدی؟اسپند دود کن تو خونه ببین بهتر میشه
مامان_دوتافرشته_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 4084 از کی اینطوری شدی؟اسپند دود کن تو خونه ببین بهتر میشه حدودا یکساعته چشمالان دود میکنم برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
nrgsi82 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 10014 حدودا یکساعته چشمالان دود میکنم بی بلا چیزی نیس گلی نگران نباش ایشالا رفع میشه
مامان_دوتافرشته_ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 4084 بی بلا چیزی نیس گلی نگران نباش ایشالا رفع میشه ممنونم 🌺🌺 برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم