2777
2789
عنوان

بوی شدید

245 بازدید | 20 پست

حدود یکساعته یه بوی شدیدا نامطبوع حس میکنم اطرافیان هیچ بویی حس نمیکنن فقط منم دلیلش چیه بنظرتون؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیروز از تو پاگرد ماهم بوی فاضلاب می اومد،امروز شوهرم گفت طبقه ی بالایی مون تو راهرو یخچال داره نزده برق چیزی در حد ود پنج کیلو شایدم بیشتر گوشت گذاشته بودن توش فاسد شده الان بوش داره خفه مون میکنه

دیروز از تو پاگرد ماهم بوی فاضلاب می اومد،امروز شوهرم گفت طبقه ی بالایی مون تو راهرو یخچال داره نزده ...

اخه تو خونه فقط من حس میکنم بقیه میگن بویی نیست

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
خب توصیفش کن گوشت خراب؟سبزی گندیده؟چی؟

باور کن نمیدونم برای همین اذیتم وگرنه میگفتم مثلا بوی فاضلاب یا گوشت فاسد مثلا

بعدم فقط تو دماغ منه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز