2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

85 بازدید | 16 پست

نمیدونم شاید برام عادی شه این مسئله بعد ی مدت و فراموشش کنم

من با پسر فامیل بودم ی سال تو دورهمی فامیل همو میدیدیم بعدش تو مجازی باهاش کات کردم دیشب پسره رو دیدمش بعد از کاتمون فکر نمیکردم دیگه بهم سلام کنه بعد چند ثانیه زل زد تو چشام گفت دختر چرا سلام نمیکنی

من فکر میکردم باید نسبت بهش بی تفاوت باشم مثل اکس اما هی با هم حرف میزدیم و میخندیدم فکر میکردم بهم علاقه داره اون شب و میخواد برگرده ک با هام حرف میزنه منم هنوز عاشقشم وقتی باهاش حرف میزدیم عادی و میخندیدم اما مثل قبل با هم نبودیم اشک تو چشام جمع میشد میرفتم تو اتاق قایمکیشون گریه میکردم به دختر داییم گفتم برو ازش بپرس ببین حسش بمن چیه بهم گفت من اونو دیگه مثل ی دخترخاله میبینم همونجور ک تورو مثل دختر دایی میبینم😭🥲😐 این حرفو زد و رفت و من الان خیلی ناراحتم😭

تو زندگی ما غم حامله بود(اومد بدنیا) خوشبختی پریود(از دس رفت)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🥲🥲فدای دلته دختر ،یهویی کات کردید چیشد

چون زیاد کنترل میکرد میگفت با اون نگرد این کارو بکن اون کارو نکن دعوا کردم باهاش کات کردیم دیکه حرف نزدیم تو مجازی اما بازم دیدیمش.... وقتی کنارم بود و حرف میزد دلن میخواست دستشو بگیرم و بغلش کنم اما نمیتونستم😭ناخودآگاه میرفتم سمتش

چون زیاد کنترل میکرد میگفت با اون نگرد این کارو بکن اون کارو نکن دعوا کردم باهاش کات کردیم دیکه حرف ...

شاید بهصلاحت بوده که میگفته پسرا الکی به کسی اینارو نمیگن که

وقتی تو سر این موضوع باهاش دعوت کردی ،منم بودم طرف رو پسر خالم پسر دایی فلان میدیدمش

شاید بهصلاحت بوده که میگفته پسرا الکی به کسی اینارو نمیگن که وقتی تو سر این موضوع باهاش دعوت کردی ،م ...

یی دعوایی با اون یکی دخترخالم کرد منم رفیق اون دخترخالمم بعد ی اتفاقی افتاد دختر خالم دختر پاکیه فقط ی دوست پسر داشت بعدش گفت با اون دختره نگرد خ. رابه (چون رل داره) منم باهاش دعوا کردم اخه اون دختر از بچگی با هم بودیم و مجبور شدیم دختر خالمو از بینش انتخاب کنم دختر خالمم میگفت این پسره خوبی نیست پس فردا ک عروسی کردین همش تو رو محدود میکنه

یی دعوایی با اون یکی دخترخالم کرد منم رفیق اون دخترخالمم بعد ی اتفاقی افتاد دختر خالم دختر پاکیه فقط ...

نمیدونم اگه به حرف دختر خالت پسره پسر خوبی نیست جدا شدی اشتباه کردی

تو میگی عاشقشم گریم میگیره جدا شدیم بعد دختر حالتو انتخاب کردی ؟

شاید چون عشق اولا هست اینجور شدی تو سن کم عاشق شدن اشتباهه

نمیدونم اگه به حرف دختر خالت پسره پسر خوبی نیست جدا شدی اشتباه کردی تو میگی عاشقشم گریم میگیره جدا ش ...

وقتی اون حرفو راجب دختر خالم زد بدم اومد درکل ی سری ویژگی خیلی بد داشت ولی من بازم میساختم

ولی الان هر دفعه ببینمش باهاش حرف بزنم گریم میاد ک مثل قبل نیست رابطمون شبو روز باهاش تلفنی حرف میزدم و پیام میدادیم اما الان مثل ی دخترپسر عادی

وقتی اون حرفو راجب دختر خالم زد بدم اومد درکل ی سری ویژگی خیلی بد داشت ولی من بازم میساختمولی الان ه ...

آدما که کامل نیستن همه خوب بد دارن ،حس فلبیت هرچی میگه باید همون کار رو میکردی ،مثل قبل نیست دیگه تو دخترخالتو به پسره ترجیح دادی ،

فکر کن اون این کارو با تو میکرد چه حسی پیدا میکردی

آدما که کامل نیستن همه خوب بد دارن ،حس فلبیت هرچی میگه باید همون کار رو میکردی ،مثل قبل نیست دیگه ت ...

تمام شد دیگه ایکاش ی ادم درست بیاد دوباره همون حسا شکل بگیره فقط تا اخر عمرم باید اینو زن ایندش تحمل کنم بهش فکر میکنم یروزی اونم زن میگیره داغون میشم اما دخترا زودتر شوهر میکنن ایکاش اگه شوهر کردم حسایی ک به اون داشتم به شوهرم داشته باشم

تمام شد دیگه ایکاش ی ادم درست بیاد دوباره همون حسا شکل بگیره فقط تا اخر عمرم باید اینو زن ایندش تحمل ...

یه پسر از اون بهتر بیاد هم اونو هم زنشو اصلا نمیبینی گذشته ایی ک باهاش داشتی یادت میره

حسم شکل میگیره ،فقط برای هرکسی خرج نکن تهش گریه و مشکلات اعصاب و روان

یه پسر از اون بهتر بیاد هم اونو هم زنشو اصلا نمیبینی گذشته ایی ک باهاش داشتی یادت میره حسم شکل میگیر ...

ام شالله ن این اولینم بود اهل رل زدن نیستم اینی هم ک باهاش بودم انگار نامزدم بود ولی نامزد مخفی میخواستربه مامانم بگه دخترتو میخام خودم نذاشتم گفتم فعلا ن بچم

اگه پسر خوبیم بوده خودت پروندیش🤦🏻♀️😂

پسر خوب؟ تو ک نمیدونی چجور بود خواهرش نمیذاره ارایش کنه دوازده سالشه خیلی محدود میکنه ناموس هاشو این ویژگی بدشه ک دختری نمیتونه تا اخر عمر با این کنار بیاد اخرم میدونم ی دختر خ. راب میاد تو زندگیش