2777
2789

فامیل خیلی دورمون که من حتی نسبت فامیلیشو و یادم نمیاد پسر جوونش توی تصادف فوت کردن اگه بزاتون مقدوره یه صلوات برای شادی روحش بفرستید

بعدش رفتیم مسجد من و خالم و مامانم و...

همه دور تا دور مسجد نشسته بودن و خانواده فوتی هم به دیوار تکیه دادن

وسط مجلس هم یه سفره پهن بود روش عکس مرحوم بود اینم بگم خاله ام یه خانم ساده و باحال ۵۰ و خورده ای ساله هست

ما رفتیم دور تا دور سلام دادیم و نشستیم

خاله ما مستقیم رفت نشست وسط مجلس رو به روی عکس مرحوم🤣

راستی اینم بگم وسط مسجد یه دایره خالی بود که دورش نرده بود و به مردونه دید داشت

این خاله ما رفت وسط جلوی عکس نشست با فاصله کم🤦🏻♀️🤣

هیچ صدایی نمیومد

یهو دیدیم خاله من با صدای بلند زد زیر گریه ، گریه که چه عرض کنم جیغ میکشیداااااا😅🤦🏻♀️

بلند بلند گریه میکرد زاری میکرد

من چادرم و کشیدم رو صورتم از خنده داشتم میمردم خدا من و ببخشه

بعد یهو ساکت میشد، سرش و میاورد بالا دور و برش و نگاه میکرد لبخند میزد😐🤣دوباره نگاهش میوفتاد عکس اون جوون داد میزد گریه میکرد

کاش میشد صداش و در بیارم

بعد یادمه خانما میومدن ارومش کنن این بدتر میکرد🤣

یعنی خانواده مرحوم انقدر گریه نکردن با این شدت

مراسم تموم شد رفتیم پایین ، داییام میگفتن اون کی بود بالا داد میکشید🤣صداش میومد پایین

میگفتیم خواهرت بود🤣

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂چرا اینجوری میکرد؟

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

😂😂😂😂چرا اینجوری میکرد؟

نمیدونم

شاید چون جوون بوده دلش سوخته

یا شایدم از جای یدگه دلش پر بوده

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خدا بیامرزتش روحش شاد

ولی خاله جیغ میزد😂😂😂ببخش استاتر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز