2777
2789
عنوان

خرید‌عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست
مرسی‌ازهمتون‌هزینه‌ی‌خرید‌عروس‌بیشتر‌میشه یاداماد‌منظورم‌فقط‌لباسه‌آینه‌شمدون‌ولوازم‌آرایشی‌نه

خب بستگی داره چی میخرن..مثلا من نه لباس مجلسی خریدم نه چادر هزینه اش کمتر شد ولی شوهرم هزینه لباسش بیشتر شد ولی در کل مساوی در میاد 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بستگی داره چی میخرن..مثلا من نه لباس مجلسی خریدم نه چادر هزینه اش کمتر شد ولی شوهرم هزینه لباسش ب ...

یعنی‌اگه‌چادر‌ولباس‌مجلسی‌بگیرم‌خرید‌عروس‌هزینش‌بیشترمیشه

سوال‌دیگمم‌جواب‌بدین‌لطفا

خریدی که اقا داماد برا عروس خانم میکنه ب نظرم بیشتره چون مانتو، شلوار، کفش، کیف، شال روسری ،لباس مجلسی، لباس زیر ،لباس تو خونه ای اینا بیشترن 

ولی واسه اقا داماد کت شلوار ،کیف پول و کفش و کراوات و پیرهن ، لباس توخونه ای

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
یعنی‌اگه‌چادر‌ولباس‌مجلسی‌بگیرم‌خرید‌عروس‌هزینش‌بیشترمیشه

میگم ک بستگی داره چی بخری یه لباس محلسی داریم  ۲۰۰ تومن یه لباس مجلسی هم داریم ۹۰۰ تومن خب فرق داره 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

واه خرید لباس رو که توی قباله نمینویستن.برای عروس همه چی میخرن از لباس زیر گرفته تا رو تا مجلسی و لوازم ارایش و طلا .ولی اینارو ثبت نمیکنن توی قباله ..

شما ماله کجایین؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
با اجازه استارتر منم دوتا سوال مرتبط بپرسم. تو خرید عروسی هزینه کت و شلوار داماد تقریبا چه حدودی درم ...

من کت شلوار شوهرم هشتصدو پنجاه شد یه ریش تراش سیصد و هفتاد بایه ادکلن صدوهشتاد یه جفت کفشم نودوپنج.