2777
2789
عنوان

خرید‌عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

من نميدونم خريد عروسي ديكه چيه

بنظرم همش خرج بيخوده 

خودمم انجام دادم اكر عقل الانمو داشتم انجام نميدادم

لوازم ارايشايي كه اصن استفاده نشدن تاريخشون گذشت مانتو شلوار و خشلش چيزلي ديكه

بلاخره ادم تو زندكي اينارو ميخره ديكه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس‌چادر‌چی‌یه‌دست‌لباس‌مجلسی‌برا‌عروس‌میگیرن یادودست

ما یه دونه میگیریم که عروس روز پاتختی میپوشه. البته اگه حنابندون هم بگیرن میشه دوتا. چادر هم سلیقه ای و معمولا واسه بله برون پارچه چادر میارن

پس‌چادر‌چی‌یه‌دست‌لباس‌مجلسی‌برا‌عروس‌میگیرن یادودست

چادرم میگیرن ...بستگی داده دیگ به خود داماد ک چند دست بخواد بخره

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
با اجازه استارتر منم دوتا سوال مرتبط بپرسم. تو خرید عروسی هزینه کت و شلوار داماد تقریبا چه حدودی درم ...

ما ریش تراشو خوده داماد خرید مارکی ک دوس داست ۳۸۰.کت شلوار جشن عقدم شد ۵۰۰ با لباسو کروات

ما ریش تراشو خوده داماد خرید مارکی ک دوس داست ۳۸۰.کت شلوار جشن عقدم شد ۵۰۰ با لباسو کروات

چقدددر خوب. شما چه سالی ازدواج کردید؟ کت و شلوار رو از کجا گرفتید؟ من گفتم الان باید حداقل دو میلیون هزینه کنم

چقدددر خوب. شما چه سالی ازدواج کردید؟ کت و شلوار رو از کجا گرفتید؟ من گفتم الان باید حداقل دو میلیون ...

عروسی نگرفتیم هنوز شهریور پارسال جشن عقدم بود .از بازار.یه کت شلوار ساده اونقدی هزینه نداره

کت وشلوارما برای شوهرم خریدیم یک ملیونو 200شد باکفششو کرواتشو جورابشو  

ریش تراش جزو خرید عروسی نگرفتید؟ آخه من شنیدم واسه خرید عروسی خانواده عروس هم باید کت و شلوار، پیراهن، کراوات، کفش، زیرپوش و لباس زیر، یه دست لباس ست خونه ای، ریش تراش ، ست حوله و ربدوشامبر و ست افتر شیو بگیرن . البته حلقه و ساعت هم سر عقد دادن