2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چند تا قلق هم داره میگم شانسی اومدم نی نی سایت اعصابم خرد شده مدرسه روبروی خونمون هست تایپک گذاشتم الان خیلی دارند سر و صدا می کنند ساعت یازده شب گذشته اومدند بازی می کنند پسرهای دبیرستانی

وقتی خواستی بامیه رو بریزی تو روغن ،روغن حتما سرد باشه ، اگه خواستی رنگ بامیه تیره باشه شیره انگور بجای شهد بزن تو خمیر ولی زعفرانی شیک تره ، موقعی هم که خواستی سرخ کنی اول شعله رو زیاد کن بعد کم کن اینطوری چیپسی میشه خمیری نمیشه

عزیزم من درست میکنم بی نظیرررر میشه بزن نت بامیه شادی خاکسار دقیق میگه همه چیو من از همون درست میکنم

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

دعا کن صدای توپ زدن این پسرهای بی خانواده بیفته مغزمون ترکید امروز هم روزه بودم بسیار خسته ام اصلا ر ...

انشالله انشالله آخه این وقت شب ادم میوفته رو مخش چرا ملاحظه نمیکنن آخه

ممنون عزیز

خواهش میکنم درست کردین خبر بدین 😘

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

راستی شربت بار هم باید درست کنی معمولا میگن از این براق کننده ها بریزی اسمش و یادم رفت که آماده اش بیرون هست . من قبلاً می ریختم الان نریختم همونطور خوب شد . عین شربت حلوا درست کن شکر و آب و زعفران و گلاب و هل البته گلاب بسیار بسیار کم بریز طعمش خراب نشه غلیظ هم باشه همونطور داغ بامیه رو بریز توش

بله شربت سرد باشه بامیه داغ ، شربت اضافه میمونه دوباره درست کردی استفاده کن ولی تو حلوا و چیزای دیگه نه چون طعم روغن توش هست یک بار استفاده کردی و فقط برای بامیه . خیلی هم بمونه حتی تو یخچال کپک میزنه فقط تا یکماه