2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم

384 بازدید | 35 پست

سلام

به یه دختر خانوم تو دانشگاه علاقه مند شدم 

اما نمیتونم بهش بگم

من خجالتی ام و تا حالا با هیچ دختری ارتباط نداشتم و یه ترس هم دارم از اینکه از دخترایی نباشه که اهل دوستی ان و منم هنوز دانشجو ام و شغل و درآمدی واسه ازدواج ندارم

وقتی شرایط ازدواج و مستقل شدن رو ندارید

بهتره وارد رابطه نشید و با احساسات جفتتون بازی نکنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگو میتونم چن لحظه وقتتون بگیرم ..بعد بگو من ب شما علاقمند شدم میشه بیشتر باهم اشنا شیم از رفتارتون خوشم میاد اونم یا میگه باشه یا ن 

خدا جون دوستم داری؟ مگه من بنده تو نیستم؟ 

ب این فک کن ک چ جوری میخوای خرج دوستی رو بدی خود ب خود علاقت ب تنفر تبدیل میشه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

خواهرانه یه نصیحت بهتون میکنم تا شرایط جدی کردن یه رابطه رو ندارید به کسی پیشنهاد ندین..الان این علاقه شما میتونه راحت از بین بره.. دوسال با این خانوم باشید شرایطتون جور نشه وابستگی هم پیش بیاد دیگه واویلا میشه.. من معتقدم بهتره شیش ماه یا نهایت یه سال قبل ازدواج دوست بشید اونم برای اشنایی بیشتر.. بیشتر از اون عذابه

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
بیشتر ببینید