2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست
21

خیلی زوده.. اصلا بهش نگو به نظرم تا شیش سال دیگه حداقل صبر کنید 

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

21

اهان گفتم اگه ترم يكين بيخيال شين همه اون موقع جوگير ميشن 

به نظر من بهش بگو ولي ازش توقع دوستي نداشته باش فقط بگو بدونه توام هستي بعدش برو سراغ درس و كارت شرايطت كه خوب شد پا پيش بزار

شیش سال دیگه یکم دیر نیست

نه نیست..برای یه پسر 27 خیلیم سن مناسبیه..

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
بیشتر ببینید
21

خب برادر من شما هنوز شخصیت اجتماعی ات شکل نگرفته خطرناک ترین سن ازدواج رو داری البته برا پسرا

تو این سن پسرا معمولا خیلی جوگیر میشن 

بنظرم به این خواسته ات بهت نده چون از روی احساسات زود گذر هست و زود از بین میره

درگیر شدن تو احساسات وقتی هیچ پشتوانه مالی ندارید کار اشتباهیه.مگر اینکه هدف شما دوستی باشه برای تجر ...

دوست شدن با جنس مخالف خطر ناکه خیلی 

یعنی اگه قرار بر آشنایی هست بهتره با اطلاع خانواده ها باشه

این دوستی های دختر و پسر مثل یه باتلاق میمونه هرچقدر دست و پا بزنی بیشتر فرو میری

یه درصد احتمال بدین که بهم نرسن به سر احساسات اون دختر یا پسر چی میاد؟داغون میشن