2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من خودم هوش کمپلکس میزنم خیلی سخت بود اون سالی که شما شرکت کردی یا متوسط بود آخه من مامانم رشت تجربی ...

آزمون ورودی سال به سال سخت تر میشه

پارسال که من آزمون دادم سخت تر از سال قبلش بود

متعهدم m))))🥹 درخواست نده :)

خیلی زیاد خیلی خانم باورتون نمیشه این مدت افسردگی گرفتم همه بچه ها رو با هم مقایسه میکنن بهم خیلی فح ...

یاخدا

کدوم شهرید؟

به نظرتون می ارزه که پسرم درگیرش بشه؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

تهرانم بنظرم ارزش نداره

ممنون از راهنماییت.انشالله موفق باشی

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

خیلی زیاد خیلی خانم باورتون نمیشه این مدت افسردگی گرفتم همه بچه ها رو با هم مقایسه میکنن بهم خیلی فح ...

وای من خیلی امید داشتم که قرار نیست خیلی سخت باشه و من به تجربی علاقه دارم

منم فکر میکردم میتونم ولی اومدم دیدم باید خیلی سختی بکشم تا برسم

امیدوارم در آینده موفق بشی فقط کافیه امید داشته باشی ولی یادت باشه حالا هم دیر نشده برم دنبال رویاها چون فردا اگه موفق نشدی هیشکی قرار نیست موفق نشدند رو گردن بگیره