2777
2789
باور نمیکنم بنظرم میخوای زیرآبشو بزنی اون دکتر خوبیه ازش راضی ام😅

نه بابا خودمم ته فامیلیم یدونه راد داره یادت نیست

بی مهری شماست دکتر نه خوبی ما

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بت وومن م ۱ هفته قبل همش من شیفت بودم اسپایدر من که پی دوست دختر هاش بود شما هم که نبودی

من ماشینم واشر پرونده بود 🤣

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

نه دیگه قبول نیستتو بتمنی ماشین نباشه باید بپری😂

طنابمو خواهرم برداشته بود میگفت میخوام برات شنل بدوزم همرام نبود متاسفانه

😂😂🤣عجب

شاید دهه هفتادی باشم ولی دهه هشتادیم هستم بلدم چطوری تا کنم 😂😞

بتمن دهه هفتادی یکم زود هست برا پیر شدن ها😔😂

روزی 100 بار بگن فلانی آنتی بیوتیکم بنویس پیر که هیچ مدفون میشه آدم 😐🤣

🤣بتمن طاقت بیار

آره بابا الان 8 باز شیفتمه ، استراحتم که نداریم تو غربت ، طاقت چیه اصلا 😂

آره بابا الان 8 باز شیفتمه ، استراحتم که نداریم تو غربت ، طاقت چیه اصلا 😂

بتمن اگر داری بهونه میاری که شب نری سر شیفت بتمنی ت باید بگم که بهونه هات جواب نمیده

دیشب تا صبح منو اسپایدر من شیفت بودیم نوبت خودته امشب 😂

بتمن اگر داری بهونه میاری که شب نری سر شیفت بتمنی ت باید بگم که بهونه هات جواب نمیدهدیشب تا صبح منو ...

نه اون که وظیفمه با اون نمیتونم شوخی کنم

من منظورم تایمای آفم بود کت وومن