2821
2789
اون گل پری نبود

تغییرش دادم🤣

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میگم شهر شده پر بتمن بهم میگن دیوونه شدی بتمن پریشب اسپایدرمن جلو یک دختر گرفته بود مبخواست ازش ش ...

حاجی اسپایدرمن جوونه و مدام مثل فنر میپره ! منم سنی ازم گذشته زیاد درگیر نمیشم

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

🫢😅خودتو معرفی کن ببینم شما کدومشونی

رادم طرح ماه ششم همونی که 8 باید بیاد پیشتون

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

عکس پروفایل رو بتمن با موشک میره به جنگ اهریمن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حاجی اسپایدرمن جوونه و مدام مثل فنر میپره ! منم سنی ازم گذشته زیاد درگیر نمیشم

متاسفم برات بتمن

تو بتمنی فردا که جنگ شد میخوای چیکار کنی

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

متاسفم برات بتمن تو بتمنی فردا که جنگ شد میخوای چیکار کنی

بابا حقوقمو زیاد کنین من اضافه کار انقد وایسادم پاره شدم از وسط