2777
2789
باور نمیکنم بنظرم میخوای زیرآبشو بزنی اون دکتر خوبیه ازش راضی ام😅

نه بابا خودمم ته فامیلیم یدونه راد داره یادت نیست

بی مهری شماست دکتر نه خوبی ما

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم بت وومن م ۱ هفته قبل همش من شیفت بودم اسپایدر من که پی دوست دختر هاش بود شما هم که نبودی

من ماشینم واشر پرونده بود 🤣

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

نه دیگه قبول نیستتو بتمنی ماشین نباشه باید بپری😂

طنابمو خواهرم برداشته بود میگفت میخوام برات شنل بدوزم همرام نبود متاسفانه

😂😂🤣عجب

شاید دهه هفتادی باشم ولی دهه هشتادیم هستم بلدم چطوری تا کنم 😂😞

بتمن دهه هفتادی یکم زود هست برا پیر شدن ها😔😂

روزی 100 بار بگن فلانی آنتی بیوتیکم بنویس پیر که هیچ مدفون میشه آدم 😐🤣

🤣بتمن طاقت بیار

آره بابا الان 8 باز شیفتمه ، استراحتم که نداریم تو غربت ، طاقت چیه اصلا 😂

آره بابا الان 8 باز شیفتمه ، استراحتم که نداریم تو غربت ، طاقت چیه اصلا 😂

بتمن اگر داری بهونه میاری که شب نری سر شیفت بتمنی ت باید بگم که بهونه هات جواب نمیده

دیشب تا صبح منو اسپایدر من شیفت بودیم نوبت خودته امشب 😂

بتمن اگر داری بهونه میاری که شب نری سر شیفت بتمنی ت باید بگم که بهونه هات جواب نمیدهدیشب تا صبح منو ...

نه اون که وظیفمه با اون نمیتونم شوخی کنم

من منظورم تایمای آفم بود کت وومن