2777
2789
نمک در نمکدان شوری ندارد بتمن با کسی شوخی ندارد

داداش از سنگینی و درستی حرفت یکی از شاخکام شکست عشقی 😂💚

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب داش جوکر عرضم به حضورت که فرمول بیستارو تا اواسط فروردین همرو حل کن بعد کلا نمونه سوال بزن برا نه ...

خب ببین داداش بتمن مشکل اینه آیا تو سه ماه میشه برای نهایی این حجم جمع کرد

نثلا کتاب ریاضی دوازدهم کل شو تمرین کرد و بقیه؟

و اینکه برای ریاضی و فیزیک نهایی چجوری بخونم ؟ استاد خوب هم تونستی معرفی کنی ممنون میشم

من این روزا اوشین هستم.البته اوشینِ روزه دار.خیلی سخته ولی خوشحالم 😁

طاعاتتون قبول حق آبجی

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز

خب ببین داداش بتمن مشکل اینه آیا تو سه ماه میشه برای نهایی این حجم جمع کردنثلا کتاب ریاضی دوازدهم کل ...

چقدره مگه بابا بیشتر از کنکور که نیست نصفشم نیست تازه میرسی نترسو بخون

آره بابا میشه

فرمول بیستو حل کنی برا اختصاصیا روال کار دستت میاد موفق باشی

🐒😅منم رئیس بیمارستانونم

عه دکتر قنبری خیلی ظالمی اونجا نمیتونم بگم اینجا که میتونم

😂 نه داش مراقب شاخکات باش ما بهت احتیاج داریم چهار روز دیگه جنگه

آخ آخ آخ 😂

مچکر داداش بتمنایشالا همکار بشیم

آجی بترکونی من یه چند ماهی میشه شیرینی نخوردم شیرینی میخوام

ایشالاااا