پسر_نینی_سایتی مدیر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1693 عنوان من بتمنم | مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 78 پست اینطوریاست کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز دیروز | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1693 😂😂😂اذیت کنی میام با گونی سفید میبرمت دقیقااا کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1693 نمک در نمکدان شوری ندارد بتمن با کسی شوخی ندارد داداش از سنگینی و درستی حرفت یکی از شاخکام شکست عشقی 😂💚 کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 5856 خب داش جوکر عرضم به حضورت که فرمول بیستارو تا اواسط فروردین همرو حل کن بعد کلا نمونه سوال بزن برا نه ... خب ببین داداش بتمن مشکل اینه آیا تو سه ماه میشه برای نهایی این حجم جمع کردنثلا کتاب ریاضی دوازدهم کل شو تمرین کرد و بقیه؟و اینکه برای ریاضی و فیزیک نهایی چجوری بخونم ؟ استاد خوب هم تونستی معرفی کنی ممنون میشم
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1693 من این روزا اوشین هستم.البته اوشینِ روزه دار.خیلی سخته ولی خوشحالم 😁 طاعاتتون قبول حق آبجی کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
رقص_شاپرک عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 197 عه منم دکترم که 🤣 ای بابا فیک شدیم 🐒😅منم رئیس بیمارستانونم
sara_banou عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 13458 طاعاتتون قبول حق آبجی ممنون منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
mamadsuzuky عضویت: 1404/07/28 تعداد پست: 1709 داداش از سنگینی و درستی حرفت یکی از شاخکام شکست عشقی 😂💚 😂 نه داش مراقب شاخکات باش ما بهت احتیاج داریم چهار روز دیگه جنگه هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1693 خب ببین داداش بتمن مشکل اینه آیا تو سه ماه میشه برای نهایی این حجم جمع کردنثلا کتاب ریاضی دوازدهم کل ... چقدره مگه بابا بیشتر از کنکور که نیست نصفشم نیست تازه میرسی نترسو بخون آره بابا میشه فرمول بیستو حل کنی برا اختصاصیا روال کار دستت میاد موفق باشی کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1693 🐒😅منم رئیس بیمارستانونم عه دکتر قنبری خیلی ظالمی اونجا نمیتونم بگم اینجا که میتونم کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 5856 چقدره مگه بابا بیشتر از کنکور که نیست نصفشم نیست تازه میرسی نترسو بخون آره بابا میشه فرمول بیستو حل ... مچکر داداش بتمنایشالا همکار بشیم
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1693 😂 نه داش مراقب شاخکات باش ما بهت احتیاج داریم چهار روز دیگه جنگه آخ آخ آخ 😂 کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2567 من میگم شهر شده پر بتمن بهم میگن دیوونه شدی بتمن پریشب اسپایدرمن جلو یک دختر گرفته بود مبخواست ازش شماره بگیره به زور تو چه بتمنی هستی که حواست به اینا نبود ؟
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33758 به من میگن بتمنیدل نمیدم سرسری اون گل پری نبود من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 1693 مچکر داداش بتمنایشالا همکار بشیم آجی بترکونی من یه چند ماهی میشه شیرینی نخوردم شیرینی میخوام ایشالاااا کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز