2777
2789
عنوان

فامیل فضول

141 بازدید | 16 پست

اینقدری که این فامیلا و آشنا ها میان تو زندگی آدم سرک میکشن خودمون تا حالا اینقدر رو زندگی خودمون زوم نکرده بودیم به چیز های میرسند که خودمون نمیدونستم

از این مورد ها تا حالا داشتید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره نمونش خالم و شوهر خالم تو زندگیم دخالت کردن شستمشون با پودر ماشین لباس شویی ساخت خودم جوری که قطع رابطه شدن

به هیچ خدایی اجازه ندین تو زندگیتون دخالت کنن

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

آره نمونش خالم و شوهر خالم تو زندگیم دخالت کردن شستمشون با پودر ماشین لباس شویی ساخت خودم جوری که قط ...

به منم لطفاً یاد بده

خیلی فضولی میکنن تو زندگیم

باید چی کار کنم

به راحتی ....دعوت نکن دعوتم کردن بهونه بیار بپیچون ...هی کمرنگ کن رابطه رو فامیل چیه که بد و فضولشم ...

آخه بعید میدونم جواب بده ولی امتحان میکنم

مرسی عزیزم ❤️

باید رفت و آمد و کم کنین

اینا که عوض بشو نیستن ؛شعور و فرهنگ شون در همین حده

اگه میبینی شون بگو بخند نکن که روشون باز بشه

اگه سوال چیزی میپرسن بگو چطور مگه

حرفو عوض کن

یا خودتو سرگرم گوشی کن

مجبور نیستی جواب بدی

به منم لطفاً یاد بده خیلی فضولی میکنن تو زندگیم باید چی کار کنم

نصیحت برادرانه : باید سوالشون رو با سوال به چالش بکشونی جوری که زیر سوال برن و دیگه به خودشون اجاره ندن سوال کنن

یعنی چی

بهت میگن کی ازدواج میکنی بگو چرا این سوال رو میکنی

بهت میگن چقدر حقوق میگیری باید بگی واسه چی میخواهی بدونی چقدر میخام بگیری

و آنقدر قفلی بزنی سوال با سوال جواب بدی تا قرار کنن

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

باید رفت و آمد و کم کنین اینا که عوض بشو نیستن ؛شعور و فرهنگ شون در همین حدهاگه میبینی شون بگو بخند ...

یه جوری طرف بلده یه جوری بلده با شوخی و خنده هر سوالیه میپرسه و فضولی میکنه جواب ندم منو آدم بده میدونن

چی کار کنم

نصیحت برادرانه : باید سوالشون رو با سوال به چالش بکشونی جوری که زیر سوال برن و دیگه به خودشون اجاره ...

ممنونم خیلی لطف کردی ❤️

اینو یادم باشه از این به بعد با سوال جوابشون بدم

این آشنای من خیلی خیلی کار بلده با خنده و شوخی هر حرفی دلش خواسته زده و برای زندگی من نسخه پیچیده بارها تکرار کرده

ممنونم خیلی لطف کردی ❤️ اینو یادم باشه از این به بعد با سوال جوابشون بدم این آشنای من خیلی خیلی کار ...

خواهش میکنم خانم

دقیقا میدونم چی میگی

من آنقدری که فامیل از زندگیم آنفالو کات کردم هیچکس نکرد

هیچوقت نزار کسی بره روی مخت

تعدی و تعرض به حریم شخصیت با سوال یعنی از بین بردن ارامشت

فقط سوالاشون رو با سوال جواب بده

همین

آخه بعید میدونم جواب بده ولی امتحان میکنم مرسی عزیزم ❤️

اینقد ساده نباش عزیزم همین الان رهاشون کن وگرنه ضربه زیادی میخوری بعدش میفهمی باید قطع رابطه میکردی

خواهش میکنم خانمدقیقا میدونم چی میگی من آنقدری که فامیل از زندگیم آنفالو کات کردم هیچکس نکردهیچوقت ن ...

باشه همین کارو میکنم خیلی خیلی متشکرم از راهنمایی ❤️