من براي سزارين پمپ درد داشتم همه از سزارين مينالن كه بعدش خيلي درد داره باورتون نميشه من يك درصد درد احساس نكردم اصلا و ابداا. شب اول تو بيمارستان منو راه بردن يه ذره هم درد نداشتم ولي همه اتاقا ناله ميكردن بعدش هم اومدم خونه اصلا و ابدا هيچ دردي نداشتم حتي در د بخيه تو روزاي بعد. من يك سزارين بدون درد داشتم🙈راحت بچمو شير ميدادم روز اول حتي عوضش كردم
نه.اون گاز هست..پمپ یه سرم مسکن برا بعد از زایمان هست و هر کی استفاده کرده عالی بوده
ولی کلا مسکن حتی دوز استت یا همون تک دوزش هم خوب نیست آخه سیستم ایمنی بدن رو مقاوم میکنههمون شیاف کافیه ....آدم که از بعدش خبر نداره دور از جون دو روز دیگه اومدی و مریضی پیش اومد بعد دیگه همش باید دنبال دوزای بالای مسکن باشی که به راحتی هم گیر نمیاد
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
آهان اخه دکتر زنانم گفت ک فقط خصوصی ها دارن .. ممنون
فکر کنم فقط خصوصی ها دارن، خواهرم پارسال بیمارستان محب کوثر زایمان کرد بخاطر این پمپ درد خیلی کمتر حالش بد بود و کلا از همه چی بیمارستان راضی بود. فقط میگفت یکم حالم خوب نیست درد ندارم اما نمیدونم چمه از لحاظ روحی هم خوب بود فقط یجوری بود که ما نفهمیدیم چجوریه
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.