2777
2789
عه جدا ؟ عوارض داشته باشه ک هیچی نخاستم

نه منسوخ شده و نه عوارض داره..دوستان با گاز بیدردی اشتباه گرفتن..استفاده کن حتمااااااا...

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

من براي سزارين پمپ درد داشتم همه از سزارين مينالن كه بعدش خيلي درد داره باورتون نميشه من يك درصد درد احساس نكردم اصلا و ابداا. شب اول تو بيمارستان منو راه بردن يه ذره هم درد نداشتم ولي همه اتاقا ناله ميكردن بعدش هم اومدم خونه اصلا و ابدا هيچ دردي نداشتم حتي در د بخيه تو روزاي بعد. من يك سزارين بدون درد داشتم🙈راحت بچمو شير ميدادم روز اول حتي عوضش كردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه جدا ؟ عوارض داشته باشه ک هیچی نخاستم

عوارض نداره ولی دولتیها ندارن مگه اینکه خودت ازبیرون تهیه کنی درخواست بدی بعد عمل برات بزنن 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
نه عزیزم..اون گاز بی دردی هست.پمپ درد برای بعد از زایمان هست.و ربطی به دکتر بیهوشی نداره..

من تکنسین بیهوشی ام،ما اون پمپ پر میکنیم و تنظیمش میکنیم،مسئولش متخصص بیهوشیه

مجال بیرحمانه اندک بود و واقعه سخت نا منتظر
نه.اون گاز هست..پمپ یه سرم مسکن برا بعد از زایمان هست و هر کی استفاده کرده عالی بوده

ولی کلا مسکن حتی دوز استت یا همون تک دوزش هم خوب نیست آخه سیستم ایمنی بدن رو مقاوم میکنههمون شیاف کافیه ....آدم که از بعدش خبر نداره دور از جون دو روز دیگه اومدی و مریضی پیش اومد بعد دیگه همش باید دنبال دوزای بالای مسکن باشی که به راحتی هم گیر نمیاد

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
من تکنسین بیهوشی ام،ما اون پمپ پر میکنیم و تنظیمش میکنیم،مسئولش متخصص بیهوشیه

واقعا؟شما پر میکنید؟؟؟ولی اشناهای من همه از بیرون خریدن اوردن بیمارستان

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ولی کلا مسکن حتی دوز استت یا همون تک دوزش هم خوب نیست آخه سیستم ایمنی بدن رو مقاوم میکنههمون شیاف کا ...

اتفاقا من چون ب دیکلوفنلک حساسیت شدید دارم دنبال این بودم 

شیاف دیکلوفنلک استفاده میشه دیگ بعد زایمان ..استامینوفن خالی واسه اون همه درد ؟ 😒

آهان اخه دکتر زنانم گفت ک فقط خصوصی ها دارن .. ممنون

فکر کنم فقط خصوصی ها دارن، خواهرم پارسال بیمارستان محب کوثر زایمان کرد بخاطر این پمپ درد خیلی کمتر حالش بد بود و کلا از همه چی بیمارستان راضی بود. فقط میگفت یکم حالم خوب نیست درد ندارم اما نمیدونم چمه از لحاظ روحی هم خوب بود فقط یجوری بود که ما نفهمیدیم چجوریه   

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.