2777
2789
عنوان

باردارا

164 بازدید | 24 پست

من دیروز هر چی که خوردم بلافاصله بالا آوردم معدم سنگین میشه نگه نمیداره نون وبرنج رو،امروز از صبح فقط یه لیوان شیرموز وکیک خوردم دیگه هیچی،بیحالم دستوپام سرده،چی بخورم جون بگیرم یکم؟

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم حالم بده.تاوقتی گشنمه هزگشنگی حالم بدمیشه وقتی هم یه چیزی بخورم طعم اون غذامیمونه تودهنم هی حالم ...

چی میخوری پس؟من از اول بارداری تا الان دوکیلو کم کردم خیلی نگرانم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

هفته ی چندمی بانو؟

هفته ی۱۶گلم،از همه چی میخوردم خوب از دیروز اینجوری شدم،معده ام از گشنگی تیر میکشه،ولی نمیدونم چی بخورم حالم بد نشه

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

چی میخوری پس؟من از اول بارداری تا الان دوکیلو کم کردم خیلی نگرانم

من تازه ۸هفته هستم.فقط نون بربری تازه باچایی.اونم درحد۳تا۴لقمه 😫😫میدونی برامن زورش کجاست اینکه بارداریم نخواسته شد.اصلانمیتونم کناربیام

من تازه ۸هفته هستم.فقط نون بربری تازه باچایی.اونم درحد۳تا۴لقمه 😫😫میدونی برامن زورش کجاست اینکه بار ...

من اولا خیلی خوب بودم،از دیروز اینجوری شدم،هیچی دلم نمیخواد،معدم هم از گشنگی سوراخ شده،گلم قدرشو بدون اون حکمت خداست،دوسش داشته باش

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

هفته ی۱۶گلم،از همه چی میخوردم خوب از دیروز اینجوری شدم،معده ام از گشنگی تیر میکشه،ولی نمیدونم چی بخو ...

من هفته ۲۰ بارداریم

از هفته های اول بارداری تا هفته ۱۳ مردمو زنده شدم انقدر ببخشید همه چیو معدم پس میزد

دکتر قرص دمیترون داده بود با یه ضد تهوع دیگه

من مقاومت میکردم نمیخوردم

ولی دیگه نتونستم و قرص دمیترون رو نیم ساعت قبل غذا میخوردم مثل آب روی آتیش بود

البته وعده های غذایی رو نباید تند تند میخوردم

باید بافاصله و با وعده های کوچک میخوردم

تنها قرص ضد تهوعی که رو من جواب داد فقط دمیترون بود

اونم هر ۸ساعت باید میخوردم نیم ساعت قبل از غذا که تاثیر بذاره

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
من هفته ۲۰ بارداریماز هفته های اول بارداری تا هفته ۱۳ مردمو زنده شدم انقدر ببخشید همه چیو معدم پس می ...

من دیروز زیاد غذا خوردم پرخوری کردم شاید ازونه،ازین به بعد یذره میخورم بلکه بد نشه حالم،خوب نشم مجبورم برم دکتر قرص بده

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من اولا خیلی خوب بودم،از دیروز اینجوری شدم،هیچی دلم نمیخواد،معدم هم از گشنگی سوراخ شده،گلم قدرشو بدو ...

نمیدونم واقعاحکتمه یاچیه..وقتی فهمیدم اشتباهه شده فوری قرص اورژانسی خوردم.وقتیبیبی بیبی جک مثبتودیدم فقط گریه میکردم وشوهرمونفرین میکردم بعدشم تا۱هفته خودموبستم به انواع دمنوشها دکترپیداکردم که سقطش کنه وقت گرفتم شب قبلش زنگزدکه برام مشکل پیش اومده خودم باهات دوباره تماس مگیرم وقت میدم بیای.الانم که اینطوری حالم مث سگ بده نمیدونم نگهش دارم یادکتروفت دادبرم.

نمیدونم واقعاحکتمه یاچیه..وقتی فهمیدم اشتباهه شده فوری قرص اورژانسی خوردم.وقتیبیبی بیبی جک مثبتودیدم ...

خب چرا نمیخوایش؟مشکلی هست؟

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من اولا خیلی خوب بودم،از دیروز اینجوری شدم،هیچی دلم نمیخواد،معدم هم از گشنگی سوراخ شده،گلم قدرشو بدو ...

من انقدر در برابر خوردن قرص ضدتهوع مقاومت کردم که بدنم به شدت ضعیف شد برای همین دوبار انفولانزای شدید گرفتم مدام زیر سرم بود

دمیترونو پزشک من تایید کرد گفت بچه خصوصا از ماه سوم به بعد باید وزن بگیره اگر حالت تهوعت ادامه داشت باید بخوری

حالا دمیترون به کنار

بخاطر انفولانزا کلی قرص دیگه مجبور شدم بخورم

پس نگران نباش با پزشکت مشورت کن و نیم ساعت قبل غذا بخور

زیادم و تند تند غذا نخور بخاطر اینکه همه رو تا اسید معده پس میزنی

کم کم

این دوران میگذره به زودی

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
من انقدر در برابر خوردن قرص ضدتهوع مقاومت کردم که بدنم به شدت ضعیف شد برای همین دوبار انفولانزای شدی ...

مرسی گلم،منم حس میکنم بدنم ضعیف شده

پخش و پلا توی ذهن منی❤️