2777
2789
عنوان

باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست
من دیروز زیاد غذا خوردم پرخوری کردم شاید ازونه،ازین به بعد یذره میخورم بلکه بد نشه حالم،خوب نشم مجبو ...

اره زیاد غذا بخوری هیچی جلو دارش نیست همه رو پس میزنی

پس امتحان کن. الان بدنت حساس شده باید از وعده های خیلی کوچیک شروع کنی

یه ذره میوه بخوره خیلی کم. غذا هم دو سه قاشق بخور صبر کن بعد دوباره ادامه بده

خودت دستت میاد

من از گشنگی زیاد یه وقتا تند تند قاشق قاشق میخوردم بعد همه رو تا فیهاخالدون ...

خلاصه یه سر رفتم اون دنیا و برگشتم تا رو به راه شدم

الان هفته ۲۰ بارداریم خدارو هزار مرتبه شکر حالم خوبه

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
من تازه ۸هفته هستم.فقط نون بربری تازه باچایی.اونم درحد۳تا۴لقمه 😫😫میدونی برامن زورش کجاست اینکه بار ...

کلا بچه نمیخوای یا شرایطشو نداری؟ چند سالتونه؟

من حالمو توضیح دادم در جواب این دوستمون خواستی تجربمو بخون برای جلوگیری از حالت تهوع شاید به دردت خورد

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من تازه ۸هفته هستم.فقط نون بربری تازه باچایی.اونم درحد۳تا۴لقمه 😫😫میدونی برامن زورش کجاست اینکه بار ...

خوراکی با طبع گرم بخور ببین بهتررنمیشی

مث عسل اناناس خرما

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اره زیاد غذا بخوری هیچی جلو دارش نیست همه رو پس میزنیپس امتحان کن. الان بدنت حساس شده باید از وعده ه ...

اره فهمیدم مشکلم همین پر خوری بوده،ازین به بعد خیلی کم میخورم تا معده ام آروم شه

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من هفته ۲۰ بارداریماز هفته های اول بارداری تا هفته ۱۳ مردمو زنده شدم انقدر ببخشید همه چیو معدم پس می ...

ببخشید عزیزم شما ابن هفته هستینوقتی دراز میکشین رو یه پهلو خسته میشی مستقیم پهلو به پهلو میشی یا میشینی بعد میری اون یکی پهلو

ببخشید عزیزم شما این هفته هستین وقتی دراز میکشین رو یه پهلو ، بعدخسته میشی مستقیم پهلو به پهلو میشی ...

نه عزیزم اروم طاقباز میشم بعد به پهلوی دیگه میشم نیازی نیست بشینی من شکم اولمم نمیشستم تا اخر بارداری