2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هر خری هستی باش برو بابا اینقدر شعور نداری تو کاربری منو داره احمق چرا اونجا پیام گذاشتی ای باب ...

@niniyar لطفا رسیدگی کنید بدون هیچ توهینی فحش میده .تذکر بدید خودش که متوجه نیست

لایک نکنید .توروخدا 
طلسم از یهود میاد خیلی قوی تر از دعای قرآنی هست به من گفت با بخورات انجام میدم که سنگینی برات نداشته ...

ولی شماره اونی که بمن دادی رفیقم زنگ زدصداش ی دختر خیلی جوون هم سنو سال خودمونا بود رده ۲۰ سال دعانویس انقد جوون نداریم که

لطفاً تبلیغ الکی نکن عزیزم

@niniyar لطفا رسیدگی کنید بدون هیچ توهینی فحش میده .تذکر بدید خودش که متوجه نیست

ممنون که پیامت پاک کردی دیگه دلخور نباشیم اون نظامی رده بالاست به راحتی در میاره همه چی رو برا همین گفتم پاک کنی 🌷🌷🌷🌷

جدی؟

آره بمن شماره داد رفیقم زنگ زد گفت ی دختر خیلی جوون بوده صدای ظریف و جوون

دعا نویس که اینطور نیست

عزیزم اینجا از کسی شماره اینا نگیر کسی کمک واقعی نمیکنه یا شماره با آیدی تلگرامای خودشونو میدن اصلا اعتماد نکنید

خودت شماره دعانویس میدی بعد تهمت اینکاره بودن منو لایک میکنی ؟ ماشاالله به وجدانت ماشاالله .خوبه که ...

نه ایشون شماره ندادن

اون کاربری رویا شماره دادن و اصلا شماره دعانویس نبود فکر کنم شماره خودش بود

نه ایشون شماره ندادن اون کاربری رویا شماره دادن و اصلا شماره دعانویس نبود فکر کنم شماره خودش بود

ی کاربر دیگه هم آیدی تلگرام خودشونو دادن من آدمی نیستم گول بخورم و الکی اعتماد کنم خودم متوجه میشم اما ممکنه کسی متوجه نشه و هزینه بگیرن ازش

لطفاً اینجا اعتماد نکنید همه الکی شماره و ایدی های خودشونو میدن

نه ایشون شماره ندادن اون کاربری رویا شماره دادن و اصلا شماره دعانویس نبود فکر کنم شماره خودش بود

منم بهش گفتم خودتی داری تبلیغ میکنی گفت توخودت این کاره ای به من میگی 😅😅ینی تالو میرن هرچی لایق خودشونه زود میچسبونن طرف که دست پیش بگیرن .کاربر امیلی هم زود تایید کرد این تهمتی که اون به من زد

لایک نکنید .توروخدا