2777
2789
خدایی حخخخ من ماه چهارم هستم همو نتیجه نگرفتم یه نظرت ادامه بدم خدایی الان وارد چهل چهارم شدم هنوز ز ...

ببین دعانویستو عوض کن، یا اگر دعا میگیری هی تمدید کن، ولی بنظرم ارزش نداره براش دعا بگیری. ببین کسی که تو سرنوشتت نیستو نیار تو زندگیت، اونوقت تا اخر عمر گرفتار میشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین دعانویستو عوض کن، یا اگر دعا میگیری هی تمدید کن، ولی بنظرم ارزش نداره براش دعا بگیری. ببین کسی ...

ررابطه ۱۰ ساله هست کفش منو می بوسید مثل پسر بوده برا پدر مادرم خیلی فراتر از اینا خیلی

تا چندتا ۴۰ ادامه بدم؟ خودت کی نتیجه گرفتی

من نتیجه گرفتم بعد ۱ سال، ولی بعد پشیمون شدم ولش کردم، چون کسی کع تو سرنوشتت نیست بخای بزور بیاری تا آخر عمرت باید براش کار بگیری چون اون قسمته تو نبوده

هن ؟ من چیکار میخوام بکنم که میگی حتما خودت کلاهبرداری ؟🤣میخوام قصه بگم دعانویس خیالی معرفی کنم یه ...

مشخصه از این کارا کردی که به ذهنت خطور میکنه

منو اون خانم جفتمون داریم از تجربه دعانویسامون میگیم