رویا من نگرانم چیکار کنم بعد ۲ تا ۳ روز چی شد برام تعریف کن
نگاه من دوست پسرم وقتی حواب منفی شنید از خانوادم کلا گذاشت رفت(خانواده من به شدت مامانم خیلییی مخالف بود)دیگه طلسم که گرفتم بعد دو روز دوست پسرم برگشت روز سوم بود یا چهارم که مامانم از این رو به اون رو شده بود دیگ سختگیری و مخالفتی نداشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب دعا نویست باید طلسم اونو باطل کنه تا طلسمی ک خودش نوشته جواب بده
من همین دفعه باهاش حرف زدم گفت اون دختره هم داره دعا به خورد این میکنه چون گفتم چرا دعاهات اثر نداره گفت اون میخوره دعا برا همین سمت تو نمیاد اگه بیاد به خورد کنی اثر میکنه کل دعاها
من همین دفعه باهاش حرف زدم گفت اون دختره هم داره دعا به خورد این میکنه چون گفتم چرا دعاهات اثر نداره ...
وای این کلاه برداره دقیقا دوست منم چند سال پیش یجا رفته بود سه چهار ماه صبر کزد جواب نمیداد گفت یه دختره دیگ هم داره دوست پسرتو دعا خور میکنه پول بده تا درست کنم دوستم پول داد بازم درست نکرد بعدشم برای دوستم زبون درازی کرد که برو وگرنه کاری میکنم پشیمون بشی و...