2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا این مشخصه جیب خالی کنه و کاری نمیکنه من همون سری اول ازم هزینه گرفت جواب گرفتم جاهای قبلی هم ...

رویا بهش زنگ زدم گفت جدایی میبینم بین شما دوتا منظورش نامزدم هست که ول کرده رفته گفت تا عید صبر کن این کارها انجام بده اگه نشد بعد اون کار انجام میدیم و گفتم برم دم اداره اش ببینمش گفت تو برو بعد بیا ببینیم چی میگه با همون زبان بندها برو

الان نامزدم منو رد گذاشته خانومه الان گفت قصد برگشت نداره

رویا بهش زنگ زدم گفت جدایی میبینم بین شما دوتا منظورش نامزدم هست که ول کرده رفته گفت تا عید صبر کن ا ...

عزیزم این اصلا کار بلد نبوده دعانویسی که کار بلد باشه برمیگردونه تازه کلی هم ازت پول گرفته

فکر نمیکنم اوضاعت بدتر از من بوده باشه ک توهین و تحقیر میکرد خانواده ها هم مخالف بودن ولی برگشت

طلسم چه شکلی بود چی بود چیکارش کردی که جواب داد یکم توضیح بده

طلسم از یهود میاد خیلی قوی تر از دعای قرآنی هست به من گفت با بخورات انجام میدم که سنگینی برات نداشته باشه اگه بخوای خودش برات انجام میده و اگه هم نخوای برات پست میکنه خودت انجام بدی