2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نیابتی برام انجام داد من شیراز بودم اون تبریز واقعا خوب گرفته!؟ تازه من با خودم فکر کردم گرون گرفته ...

خبلی خیلی ارزون گرفته ازت بده

جدی چقد طول کشید از طلسم تا ازدواجت؟

چه سالی انجام دادی؟

ملا من که کلی پول گرفته همو جواب نگرفتم من

خبلی خیلی ارزون گرفته ازت بده جدی چقد طول کشید از طلسم تا ازدواجت؟ چه سالی انجام دادی؟ملا من که کلی ...

جدی

مال همین امساله من قبلش دعای قرآنی میگرفتم تاثیر نداشت دیگ اینجا طلسم گرفتم تاثیرش بعد سه روز نشون داد

از تو چند تومن پول گرفتن؟

نگا من یه سری ۱سال دعا میگرفتم تا برگشت، یعنی هر ۴۰ روز یک بار. انقدر گرفتم تا برگشت،

خدایی حخخخ من ماه چهارم هستم همو نتیجه نگرفتم یه نظرت ادامه بدم خدایی الان وارد چهل چهارم شدم هنوز زنگ نمیزنه و نمیاد خدایی جواب داده؟ چه کارهایی انجام میدادی

واقعااا؟؟؟؟خب وقتی بار اول نتیجه ندیدی چرا دوباره همونجا ادامه دادی

چون از نزدیکان من رفته بودند خیلی کار انجام داده

اره بخدا

خیلی پول میخواد این دفعه گفت میخوای کارت رو درست کنم یک روز در دفترم رو می بندم تموم موکل هام میفرستم درست بشه ولی پولمو اول میگیرم گفت بعد زنگ بزن حرف میزنیم من حضوری رفته بودم

الان نمیدونم چیکار کنم

چون از نزدیکان من رفته بودند خیلی کار انجام داده اره بخدا خیلی پول میخواد این دفعه گفت میخوای کارت ر ...

ببخشیدا این مشخصه جیب خالی کنه و کاری نمیکنه من همون سری اول ازم هزینه گرفت جواب گرفتم

جاهای قبلی هم ک جواب نگرفتم یبار هزینه میکردم بار دوم میگفتن پول بده نمیدادم