2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا یکسری کار بهت میده تو هم انجام میدی، بعد ۴۰ روز بعد دوباره ازش دعا میگیری انجام میدی ... همینجو ...

بمن گف همونارو که گرفتی انجام بده و صبر کردن دو هفته دیگ میشه سه ماه اما هیچ نتیجه ای نگرفتم تولدمم ماه قبل بود پیام نداد حتی. انبلاکمم نکرد، هرچقدرم دیگ پیام میدم به دعانویسه جواب نمیده با اینکه بالای ده میلیون از من پول گرفت

ینفر که دعا گرفت وازدواج کرد باپسر مورد نظرش پسره هم ازهمه جابیخبر بود .الانم سالم میچرخه دختره

صبرکن. میبیبی عواقبش رو. به مرور من انقدر اطلاعات دارم تو این زمینه انقدر موارد دیدم. واقعی چه بلاهایی سرشون اومده .

طووومار میشه وقتش هم ندارم اگه بدونی پیش ساحر رفتن امضای سند بدبختی ات رو امضا کردید هیچوقت سمت سحر جادونمیرفتند.

اپل اینکه اسم هانون تولیست جادوگر ها هست وهر دفعه با توصیه جن هاشون. میبنی سحر دسته جمعی ناببودی فقر دعوا سردی جدایی مرگ. عدمویشرفت بخت بستگی سحز زیانبند سحر مطیع جذب مشتری میزنه برای کل مشتری هاش تا جن هاش بیان سر وقت مشتری ها از طریق همین حادوها وارد کالبد میشن و شروع میکنن از داخل بدن تغذیه انذژی خواری به مرور میبنی یکی کلیه درد گرفته. قلب درد عفونت. رحم روده .... هزار مذض. زندکی اش همش بردباری پس رفت ... هر ماه میزنه براتون

چون خانوادم جواب منفی دادن و اصلا راضی نبودن برای اینجا اونم ناامید شد رفت

اونمخیلی میخاست باید ناامید نمبشد ارزش نداره بخاطرش کلی جن وارد زندگی ات کنی اسمت بره تو لیست جادوگرها هر ماه برات سحر بزنن

بمن گف همونارو که گرفتی انجام بده و صبر کردن دو هفته دیگ میشه سه ماه اما هیچ نتیجه ای نگرفتم تولدمم ...

این ها حرام زاده های شیاد هستن کارشون چاپیدن مردم هست ماهی ملیارد درآمد دارن .

چه جادوگری که کسی از کارش نتیجه گرفته چه شمایی که از کسی جاد وگرفتی نتیجه نگرفتی. همشون جادوگرهای ابلیس هستند

پیش جادوگر رفتن یعنی خوراک شدی برای تغذیه ای جن هاش برای همین مدام میگه تمدید کن. مدامجن های جادوهاشون تو زندگیت میان سنکنی بخت بستکی ... بدتر باعث سردی جدایی نفرت طرفین میشن با جادوهاشون . انی هککه نتیجه گرفت مرگ های بدی در راه داره در آینده الان خوشن نمیفهمن یهو کبد کلیه اش از کار میفته نمیدونه که عواقب همون جادویی هست که گرفته اینا اگر بدپنن چه قدر با شیطان معامله کردن خطرناک هست سمت این چیزا نمیرفتند ج