2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج و زبان بند

وقتی میری پیش جادوگر سفارش طلسم ازدواج برای اون بنده خدا وخودت وزبان بند میکیرید .میدونی مرتکب چه گناهی مییشید؟؟؟ تمامجن های میرن توی فک ودهن طرف وسر طرف زندکی میکنند ساکن میشن . به مروز شخص سردز های شدید میگرنی میگیره. عصبی پرخاشگر میشه. بیماری های فک چشم. سر میگره گاهی باعث تومور سر طان های سر ودهان میشه . دندان دردهای شدید. خرابی های دندان به مرور دندان هاش شروع میکنه به خرابی .....و.......

واین جن ها به شما هم وصل میشه.

طلسم ازدپلج به زور طالع کسی رو. با سحر شیطاین بزای خپدت کنی عواقب این ازدپاج ها بچه های منگول عقب مونده ذهنی ... بچه لکنت زبان میگیره. بچه ای معلول ... بچه به دینا نیاد ولی با مرگ ناگهانی توی دنیا میمیره .برگشت سحر به عزیزانتان با بیماری های ناگهانی وخدا نکرده مرگ. همون جن ای های طلسم ازدواج. میشن جن عاشق وبینتون دعوا درگیری طلاق سردی میفته .. شوهرتون یهو با تصادف مریضی میمیره . خودکشی سقط نازایی بیماری های سرطان رحم. یا سینه .. حالا این ادم خانواده اش بفهمن پسرشون روسحر کردید برگشت سحر با قزان خوندن بزنن تمام این ها میفته روی زندگی خودت بدتر تا مرز جنون میره

اره من انجام دادم راضی هم بودم، ولی هر طلسمی ارزش گرفتن نداره

وقتی میری پیش جادوگر سفارش طلسم ازدواج برای اون بنده خدا وخودت وزبان بند میکیرید . پ یا هر طلسمی برای هر کاری میگرید

میدونی مرتکب چه گناهی مییشید؟؟؟ تمامجن های میرن توی فک ودهن طرف وسر طرف زندکی میکنند ساکن میشن . به مروز شخص سردز های شدید میگرنی میگیره. عصبی پرخاشگر میشه. بیماری های فک چشم. سر میگره گاهی باعث تومور سر طان های سر ودهان میشه . دندان دردهای شدید. خرابی های دندان به مرور دندان هاش شروع میکنه به خرابی .....و.......

واین جن ها به شما هم وصل میشه.

طلسم ازدپلج به زور طالع کسی رو. با سحر شیطاین بزای خپدت کنی عواقب این ازدپاج ها بچه های منگول عقب مونده ذهنی ... بچه لکنت زبان میگیره. بچه ای معلول ... بچه به دینا نیاد ولی با مرگ ناگهانی توی دنیا میمیره .برگشت سحر به عزیزانتان با بیماری های ناگهانی وخدا نکرده مرگ. همون جن ای های طلسم ازدواج. میشن جن عاشق وبینتون دعوا درگیری طلاق سردی میفته .. شوهرتون یهو با تصادف مریضی میمیره . خودکشی سقط نازایی بیماری های سرطان رحم. یا سینه .. حالا این ادم خانواده اش بفهمن پسرشون روسحر کردید برگشت سحر با قزان خوندن بزنن تمام این ها میفته روی زندگی خودت بدتر تا مرز جنون میره

یعنی چی چند بار؟ مثلا چندین بار دعا برای یک نفر بگیریم؟

مثلا یکسری کار بهت میده تو هم انجام میدی، بعد ۴۰ روز بعد دوباره ازش دعا میگیری انجام میدی ... همینجوری هی تمدید کن تا اثر کنه

وقتی میری پیش جادوگر سفارش طلسم ازدواج برای اون بنده خدا وخودت وزبان بند میکیرید .میدونی مرتکب چه گ ...

من دوست پسرم برای ازدواج منو میخواست ولی وقتی جواب منفی گرفت رفت چون خانوادم راضی نبودن

وقتی میری پیش جادوگر سفارش طلسم ازدواج برای اون بنده خدا وخودت وزبان بند میکیرید .میدونی مرتکب چه گ ...

ینفر که دعا گرفت وازدواج کرد باپسر مورد نظرش پسره هم ازهمه جابیخبر بود .الانم سالم میچرخه دختره

لایک نکنید .توروخدا