2777
2789
کجا انجام دادید پس چرا من هیچ نتیجه ای نگرفتم با اون هزینه زیادیم که ازم گرفت ده میلیون🤦🏻♀️

خب جای مطمعن باید بری، مثلا دوستی قبلا ازش نتیجه گرفته باشه، والا من شیرازم دعانویسم برا هر کسی کار انجام نمیده فقط برا ما دورو بریاش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم با یکی کات کردم این راه رو رفتم خیلیم هزینه کردم اصلا ت این فاز ها نبودم اما تحت تاثیر قرار ...

این وجود داره خب؟اما خدا دوست داشته ...دور شید ازین چیزا

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دو سه ماه گذشت نه هیچ نتیجه ای نگرفتم

من ۴ ماهه تحت نظر هستم مرتب انجام میدم نتیجه نگرفتم اونم پیش یک نفر حرفه ای که کارهای قبلی رو درست کرده. اینو نامزدم معرفی کرد ولی حس میکنم با نامزدم دستش تو یک کاسه باشه که جواب نمیگیرم

من یه دوست داشتم یه پسری اومد خواشتگاریش دوست بودن باهم خواستگاری به هم خورد خانواده پسره کلا ناراضی ... این دعا گرفت هم ازدواج کردن خیلی فجیب بود پسره برگشت الانم دوتا بچه دارن ده سال هم گذشته

دخترعموم از طلسم هاش نتیجه گرفت ازدواج کرد من هیچ نتیجه ای نگرفتم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤