2821
2789
عنوان

مردم رد دادن

525 بازدید | 34 پست

بابا چتونهههههههههههه

یه نظری دادم یکی به تمسخر گرفت منم گفتم باشه پدربزرگ آنقدر سرت و توی نظر دیگران فرو نکن

رفته نی نی یار و تگ کرده که این کاربر به من توهین کرد بهم میگه چته دیوونه ؟

خدایی جمع کنید بابا شورش و درآوردین اینجا جای بزرگاست نه بچه ها

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

@niniyar

سلام وقتتون به خیر. ایشون توی یه تاپیکی گفتن کسانی که مشروب نمیخورن یا معدشون مشکل داره یا بسیجی هستن و مشروب که از لحاظ علمی هم محکومه رو عادی جلوه دادن و منم وقتی بهشون گفتم چون که پاسخ قانع کننده ای نداشتن شروع کردن به توهین کردن به من و میگن توی کار دیگران نباید دخالت کرد اون وقت خودشون میان از مشروب دفاع میکنن و به کسی که مشروب نمیخوره میگن یا بسیجیه یا مشکل معده داره و خودشون توی کار دیگران دخالت میکنن

و تازه به دیگران هم توهین میکنن. لطفا رسیدگی کنید ممنونم🙏🏻🌹

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@niniyar سلام وقتتون به خیر. ایشون توی یه تاپیکی گفتن کسانی که مشروب نمیخورن یا معدشون مشکل داره یا ...

گورت و گم کن از تایپیک من گمشو بیرون الدنگ

دلم خواسته نظر دادم تو از کدوم قبرستونی اومدی گمشو نبینمت دیگه

امثال تو خیال میکنن هرکی خلاف نظرشون حرفی بزنه یجای دیگشون میسوزه

رو منم ریپ نزن کثیفم کردی

گورت و گم کن از تایپیک من گمشو بیرون الدنگ دلم خواسته نظر دادم تو از کدوم قبرستونی اومدی گمشو نبینمت ...

@niniyar

لطفا خودتون رسیدگی کنید من توهینی نمیکنم ولی توقع دارم به توهین ها و عادی سازی مشروب و زیر سوال بردن علم و تناقضات رفتاری ایشون رسیدگی شه

ممنونم🙏🏻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

@niniyar لطفا خودتون رسیدگی کنید من توهینی نمیکنم ولی توقع دارم به توهین ها و عادی سازی مشروب و زیر ...

اینکه امثال تو جیره ای و مفت خورن ربطی به ما نداره

خیال میکنن همه بی خانواده ان فقط خودشون آدمن

@ازسارابپرس

سلام

گفته بودم بهتره پستتون رو حذف کنین تا تعلیقتون نکردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برام مهم نیست یکی درباره مشروب گفته بود منم گفتم الان بین پسرا عادی شده این داره آتیش میگیره به این ...

حدود ۱۵ دقیقه پیش هم یک نفر تاپیک در موردتون زد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تو اول برو صحبت و درست بنویس بعد بیا

شما حداقلش اینه پای حرف خودت وایسی

اگه اعتقاد داری نباید کسی تو کار کسی دخالت کنه پس شمام نباید توی کار کسانی که مشروب نمیخورن دخالت کنی و حق نداری بگی زخم معده دارن یا بسیجی ان

در ضمن لحن صحبتتونو درست کنید منم میتونم به شما توهین کنم ولی واسه خودم ارزش قائلم و فکر نکنید کنایه انداختن و حرفای بی سر و ته زدن نشونه قدرت یا شجاعته

در ضمن وقتی یه اشتباهی میکنید شجاعت عذرخواهی داشته باشید نه اینکه به دیگران توهین کنید

و اینکه به خودتون زحمت ندید هرچقدرم به من توهین کنید فقط شخصیت خودتونو بیشتر و بیشتر نشون میدید و واسه من اهمیتی نداره.

وظیفه من گفتن بود وظیفه شما اینه به وجدان خودتون رجوع کنید

موفق و پیروز باشی.

2824
2823
2791
2779
2792