2777
2789
عنوان

مردم رد دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 34 پست
رفتم ولی یادت باشه اونی که برچسب جیره خوار چسبوند و توهین کرد و با لحن بد صحبت کرد شما بودی و من تا ...

من برای تو تایپیک نزدم برای اونی زدم که به خانواده توهین کرد

بعدشم اینو یاد بگیر هرکسی یه نظری داره و من بین پسرا رو گفتم که این چیزا عادی شده و خودم و خانوادم اهل این چیزا نیستیم

شما ها عین بچه دبستانی شروع کردین تگ کردن نی نی یار

من برای تو تایپیک نزدم برای اونی زدم که به خانواده توهین کرد بعدشم اینو یاد بگیر هرکسی یه نظری داره ...

عزیزم من اولش نی نی یار تگ نکردم

من از همون اولش توهین بهت نکردم شما با من بد حرف زدی و من بعدا که توهین کردی نی نی یار رو تگ کردم وگرنه دشمنی با شما ندارم🌹

اهل قضاوت کسی هم نیستم

شما لحنت درست نبود و گفتی کسی که مشروب نمیخوره یا زخم معده داره یا بسیجیه

در حالی که از لحاظ علمی هم ثابت شده مشروب ضرر داره

و اینکه حیف تو نیست وقتی خودت اهلش نیستی میای از یه کار اشتباه دفاع میکنی؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجبشمام از ایشون دفاع میکنید میگید پست نذاره که تعلیق نشه ؟؟ شما اصلا توی اون تاپیک بودید لحن صحبت ا ...

سلام

دفاعی نیست.

من دیدم اون کاربریش تعلیقه و الان خیلی خیلی عصبانیه.

بهش پیشنهاد دادم که پستش رو حذف کنه تا بحث و درگیری بیشتری ایجاد نشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلامدفاعی نیست.من دیدم اون کاربریش تعلیقه و الان خیلی خیلی عصبانیه.بهش پیشنهاد دادم که پستش رو حذف ک ...

سلام🌹

خب هرکسی که عصبانیه لزوما حق باهاش نیست که. کاش اجازه میدادین خود نینییار بیاد بررسی کنه.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ولی تگ کردن نی نی یار به معنی بچه بودن طرف نیست بعضی جاها لازمه که اینجا رسیدگی بشه و بعضیا از اینجا جمع بشن

من بچه هم نیستم ولی ببینم یکی تخلف میکنه یا توهین میکنه قطعا نی نی یار تگ میکنم و گزارش میزنم براش