2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 77 پست
خسته نباشییمنم فرشام لک افتاده باچی پاک کردی🥲

سلام

ممنونم🙂💐

من فرشم روشنه

اسپره مانند هست

من قبلا خریدم رنگش سفید بود

الآن آبی رنگ شده

اسمش

فوم پاک کننده مبل و فرش و موکت رافونه

البته تک و توک لکه هایی کامل پاک نشد

دقت نکردم شاید تاریخش گذشته

۲ سال میشه خریدم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصن هرچی سابیدم فقط بدتر شدبوگندش درومدشوهرم میگه هودو بکنم کلا بندازم دور ولی نباشه خب زشتهبه فکرم ...

بهترین پاک کننده چربی ها لوله باز کن صاف هست

من که خیلی مصرف میکنم

اول یه کمی ریز رو چربی کوی بصاب با اسکاج نه با سیم ظرفشویی حتما دستکش بپوش ماسک هم بزن در و پنجره رو هم باز کن

هر لوله باز کنی نه ها فقط صاف

من تازه عروسیم شده کار خاصی ندارمولی امروز رویه تشک و ملحفه ورو بالشی هارو انداختم لباسشویییه جارو ی ...

آره ظرفارو بشور

من سال اولی فقط داشتم ظرف میشستم

مثتو فقط چیده بودم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
سلامممنونم🙂💐من فرشم روشنهاسپره مانند هستمن قبلا خریدم رنگش سفید بودالآن آبی رنگ شدهاسمش فوم پاک کن ...

خیلی ممنون گلم♥️♥️

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

خونه سازمانیهرچی به اداره همسرم اینا گفتیم هودو عوض کنن گفتن بودجه نداریم

ما هم سازمانی هستیم

اینقدر کثیف و داغون بود خدا میدونه

فقط یک هفته می سابیدیمش

چقدرهزینه کردیم فنر انداختیم تو راه آب ها

آره ظرفارو بشورمن سال اولی فقط داشتم ظرف میشستممثتو فقط چیده بودم

هربار که مهمون دارم بخوام ظرفی دربیارم اولش باید بشورم خشک کنم😑دیگه همشو یجا میشورم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

بسلامتی عزیزمهمینکارو میکنمحداقل زیرش که داغونه رو میچسبونم

نمیدونم هودت از کدوماس من شیشه ایه که جلو و عقب میره این شیشه جلوش خیلی داغون بود برادرم درش اورد بردم تو حموم زیرشو با سیم و اب جوش شستم تمیز شد سلفون کشیدم گذاشتم سر جاش بالاشو که یه سره تمیز میکنم

خانواده همسرم گفتن امسال بخاطر گرونی خونه هم در حد چای و شیرینی باشه یا تبریک تلفنی اما خانواده خودم ...

میتونی برا غذا نری،وضعشون چطوره؟؟دیگه آدم هم میتونه سبک بگیره ولی اگه گفتن نیاین هم میتونین در حد یکی دو ساعت سر زدنی برین

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
هربار که مهمون دارم بخوام ظرفی دربیارم اولش باید بشورم خشک کنم😑دیگه همشو یجا میشورم

واه

چرا اینجوری کردی خب

اول همه رو میشستی دیگه🙂😂

من توی ۱ ماه برام خونه پیدا شد

مستاجرم

۲۰ روز کمتر وقت داشتم

برای رزرو ارایشگاه و لباس عروس و خونه

شکر خدا اینجا اولین نفر ما بودیم

ولی وااااااای

خاااااک داشت

لبه جادست

من داغون شدم تا تموم شد