2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 77 پست
منم فقط آشپزخونه تمیز شده بقیه ی خونه ترکیده

خوشبحالت اشپزخونه فقط سخته

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اومدم اینجا بالای کابینتا چرب بود تا اونجا که تونستم تمیز کردم بعدم سفره کشیدم هربار فقط سفره رو عوض میکنم. الانم یه دونه پتو مونده بشورم فرش کوچیک تو اتاق خوابم مونده که میخوام بشورم و پرده ها بقیه کارامو کردم خورد خورد، فرشام بزرگارم شوهرم میگه نشوریم کوچیکارو شستم

من تازه عروسیم شده کار خاصی ندارم

ولی امروز رویه تشک و ملحفه ورو بالشی هارو انداختم لباسشویی

یه جارو یه گردگیری هم دقیقه نود میکنم. شیشه هارو پاک میکنم

یسری ظرفارو هم موقع چیدن جهازم همینطوری گذاشتیم کابینت درمیارم بشورم بعد بزارم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

شما عید مهمون هم دارین یعنی کسی دعوت میکنین شام و نهار؟

والا امسال فککنم خونواده شوهرم بیان تلپ شن

شهر غریبم هر سال خونه بابام بودم امسال بنا به دلایلی عید اینجام

اونام خیلی پرروان فک کنم بخوان چن بار بیان بمونن

حوصلشونم ندارم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
عزیزم نیاز به سابیدن ندارن ۲۰۰ بده یه چربی زدای نانو بخر همه جا برق میزنه

از کجا؟

برچسب رنگ هود بخر بزن روشمن تقربیا تموم کردم فرشامم شستم

بسلامتی عزیزم

همینکارو میکنم

حداقل زیرش که داغونه رو میچسبونم

سلام🌸من امروز فرش لک داشتلکه بر و دستمال نمدار کشیدموایدستام جمع نمیشهروزم هستمتوی افق محوم😂

خسته نباشیی

منم فرشام لک افتاده باچی پاک کردی🥲

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

مستاجر هستین؟

خونه سازمانی

هرچی به اداره همسرم اینا گفتیم هودو عوض کنن گفتن بودجه نداریم

ما هیچکسو اینجا نداریم

خانواده همسرم گفتن امسال بخاطر گرونی خونه هم در حد چای و شیرینی باشه یا تبریک تلفنی

اما خانواده خودم مثل همیشه میخوان شام و نهار دعوت کنن

بنظرت اونایی گفتن گرونی و نمیشه رفت خونه هم. من برم عید دیدنی شون یا نرم

عملا گفتن نیایین

نرم فکر میکنن بخاطر شام نهار نرفتم

برم احساس میکنم زشته و مزاحمم

چه گیری کردم

منم اومدم اینجا بالای کابینتا چرب بود تا اونجا که تونستم تمیز کردم بعدم سفره کشیدم هربار فقط سفره رو ...

ماشالا همتون چقد زرنگین

من دوهفتست فقط اتاقا و نصف آشپزخونه تمیز کردم

هالم احتمالا فقط گردگیری کنم

البته بچه ندارم کثیف نشده