2821
2789
عنوان

ریزش مو

98 بازدید | 10 پست

بچه ها من موهام خیلی خیلی پر پشت بود ولی الان که از استرس کنکور کف سرم مشخص هستش قدی هم برای موهام نمونده میشه بگین چیکار کردین که موهاتو پرپشت شده ریزشش قطع شده آزمایش هم دادم هیچیم نبود 😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دارم ماسک تخم شنبلیله میزنم حس میکنم ریزشم رو کمتر کرده

🥺💔my heart is just your place forever در حسرت دیدار تو من آواره ترینم دلبرررر:))!!💔...زن کورد:قدرت،زیبایی،تاریخ.✊👸☀️درخواست دوستی نده حرومزاده ی چهل پدر🤬🔪

منم موهام مثل شما از استرس میریزه

دکتر هم رفتم هرچی امتحان کردم جواب نداد ول کردم

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

شایدبعد کنکوریوم درست شد

ایشالا

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

میشه بگی چجوری میزاری رو ماهات

این ماسک بیشتر برای ریزش هورمونی خوبه،من تنبلی تخمدان دارم ریزشم از اونه...تخم شنبلیله رو آسیاب کردم بعد تقریبا دو قاشق ازش رو میریزم تو ۳ لیوان آب میزارم ۳۰ دقیقه بجوشه رو شعله کم،بعد میزارم تا فرداش بمونه تا لعاب بندازه یه حالت ژل مانندی میشه اون رو یه ساعت قبل از حموم میزنم بعد میرم میشورمش،یه روز در میان میزنم ازش،یه بار شامپو میزنم یه بار نه...ولی نمیدونم واسه تو چطور باشه چون علت ریزش تو استرسه من هورمونیه؛من تا الان ۶ بار زدم دو هفته اس شروع کردم به زدنش

🥺💔my heart is just your place forever در حسرت دیدار تو من آواره ترینم دلبرررر:))!!💔...زن کورد:قدرت،زیبایی،تاریخ.✊👸☀️درخواست دوستی نده حرومزاده ی چهل پدر🤬🔪

2823
2791
2779
2792